Obavijesti

Sport

Komentari 8

Neureuther imao nesreću kod Münchena, propustit će Soči?!

Neureuther imao nesreću kod Münchena, propustit će Soči?!
1

Felix Neureuther (29) putovao je automobilom prema aerodromu u Münchenu. Kod Starnberga je sletio s ceste. U bolnici je i ne zna se hoće li moći nastupiti u Sočiju

Da, propustio sam avion za Soči. Sudario sam se. Moram proći pretrage, javio se njemačkom Bildu skijaš Felix Neureuther (29), koji je sletio s ceste kod Münchena.

Njemački skijaš, jedan od glavnih kandidata za medalju u slalomu, putovao je na aerodrom u Münchenu gdje se trebao ukrcati na avion za Rusiju. Zbog zaleđene ceste izgubio je kontrolu i udario u ogradu. Neureuther se nalazi u bolnici u Münchenu. Moguće je da će propustiti Igre u Sočiju.

- Sve je moguće. Ne mogu još ništa reći dok ne dođu nalazi pretrage - rekao je Wolfgang Maier, jedan od čelnika njemačke skijaške federacije.

Neureuther je trenutno drugi slalomaš svijeta, u Svjetskom kupu ima sedam pobjeda, a sad mu prijeti neodlazak na Olimpijske igre u Soči. Nije tu kraj Felixovim problemima. Mogao bi imati posla i s policijom jer je napustio mjesto nesreće pa tek naknadno prijavio prometnu nesreću.