Obavijesti

Sport

Komentari 5

Završio u pritvoru: Trener i dopredsjednikov sin je tukao svoje igrače i ozlijedio ih...

Završio u pritvoru: Trener i dopredsjednikov sin je tukao svoje igrače i ozlijedio ih...

Dopredsjednik Dubrovnika kritizirao je igrače svoje momčadi, to nije dobro sjelo njihovim roditeljima, a na kraju se u sve uključio dopredsjednikov sin, ujedno i trener, koji je tukao svoje igrače...

VIDEO

Subotnja utakmica rukometaša Dubrovnika i Sesveta završena je općom tučnjavom, ali ne između igrača jedne i druge momčadi, kako to često biva, već između igrača Dubrovnika i njihovih prijatelja i roditelja s jedne, te dopredsjednikom i trenerom istog kluba s druge strane.

U općem metežu kondicijski trener i sin dopredsjednika RK Dubrovnika udario je i ozlijedio dva vlastita igrača, što je vjerojatno nezabilježen slučaj u svjetskom sportu.

Policija je nakon krim istraživanja pritvorila trenera, a policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

MRK Sesvete su pobijedile 30-36, no nemili događaj poslije završetka zasjenio je sama događanja na terenu. Došlo je do tučnjave među članovima uprave i samim igračima kluba Dubrovnika, ali i roditeljima!

Prema riječima kapetana Dubrovnika Mare Debelića, jedna od čelnih osoba kluba napala je jednog roditelja rukometaša Dubrovnika, a riječ je o sukobu igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih s jedne, te Ive i Antonia Dragića s druge strane, dopredsjednika dubrovačkog kluba te njegova sina koji je ujedno kondicijski trener, piše Dubrovački vijesnik.

Ivo Dragić je tijekom utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača, a kako to nije dobro sjelo roditeljima igrača, pale su ružne riječi nakon utakmice. Reagirao je dopredsjednikov sin i kondicijski trener Dubronika, Antonio Dragić, nastala je gužva u koju je nakon toga uletio Ivo Dragić. Bilo je udaranja.

- Nakon utakmice u kojoj se sedam, osam momaka bori za ovaj klub, ostavlja srce na terenu, mi gledamo ovakve scene. Ovakve prizore iza utakmice gdje alfa i omega kluba, predsjednikov sin, sve u ovome klubu, ide napasti čovjeka koji je samo nešto prigovorio i rekao. A njegovo konstantno vrijeđanje, svih ovih godina!? - rekao je kapetan Dubrovnika Maro Debelić pa dodao:

- Pogledajte što su radili, tuču na terenu, skandal! Policija će doći, svi će doći. Ovo je bruka! Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Što više reći? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili, koji ostavljaju srce, dušu i sve. Da neko ga vrijeđa i ovako se ponaša. Sramota! Institucije, Grad, policija, svi - proradite! Sramota! - rekao je Maro Dabelić.

Nakon svega intervenirala je i policija.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve