Obavijesti

Sport

Komentari 15

Neymar rekao zašto je plakao: Nitko ne zna što sam prošao

Neymar rekao zašto je plakao: Nitko ne zna što sam prošao
1

Neymar je u pobjedi njegove reprezentacije nad Kostarikom (2-0) zabio drugi gol, a odmah nakon te utakmice je zaplakao. Sada je putem Instagrama objasnio razlog tih njegovih suza...

VIDEO

Brazil je u drugom kolu skupine E teškom mukom slomio strašan otpor koji je pružala reprezentacija Kostarike tijekom cijele utakmice. Prvi gol za Brazilce zabio je Coutinho tek u 91. minuti utakmice, a konačnih 2-0 postavio je Neymar u 98. minuti.

Za Neymara je ta pobjeda protiv Kostarike značila jako puno o čemu svjedoče i njegove suze radosnice nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Nakon tih suza, Neymar se zaputio prema svlačionici, a usput su ga željno iščekivali brojni novinari koje je on potpuno ignorirao i prošao pored njih kao da ih nema.

Takav potez izrazito je naljutio brazilske i španjolske novinare koji su ga, nakon takvog ignoriranja, proglasili psihički nestabilnim, a on se naknadno oglasio putem Instagrama.

- Nitko ne zna što sam prošao. Svi o tome mogu pričati, ali nitko to ne može izvesti. Ovo su bile suze radosnice, zbog preskakanja prepreka u želji za pobjedom. U mom životu stvari nikad nisu bile jednostavne, a nisu ni sada - napisao je Neymar.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske