Sport

Komentari 16

Neymar prešao Ronalda pa se rasplakao na presici: Nadam se da ste sad svi ponosni na mene

Neymar prešao Ronalda pa se rasplakao na presici: Nadam se da ste sad svi ponosni na mene

Drago mi je da mogu biti primjer za neke ljude. Volim priču koju ispisujem s Brazilom, želim da moja obitelj i prijatelji budu ponosni, kazao je Neymar koji je zabio 68. gol za Brazil i prešao Ronalda

Tko može zaustaviti Brazil? Zasad to u dvije utakmice Copa Americe nisu ni blizu mogli Venezuela i Peru. Brazilci su nakon 3-0 protiv Venezuele bili još uvjerljiviji i s 4-0 u Rio de Janeiru sredili Peru.

Alex Sandro otvorio je utakmicu golom u 12. minuti, dok je Neymarov red došao u 68. U završnici utakmice Ribeiro i Richarlison dotukli su goste.

Copa America 2021 - Group B - Brazil v Peru

A još jedan gol kojim je pretekao Ronaldovih 67 te se približio Peleu emotivno je dotukao i Neymara koji se rasplakao na press-konferenciji...

- Ove su brojke ništa drugo nego sva radost koju osjećam kad igram za Brazil i predstavljam svoju zemlju. U ovom trenutku svi prolazimo kroz težak period, drago mi je da mogu biti primjer za neke ljude. Volim priču koju ispisujem s Brazilom, želim da moja obitelj i prijatelji budu ponosni. Nadam se da su svi koji vole ovu igru ponosni na mene jer brojke ne znače puno, bitan je samo ponos koji osjećam kad predstavljam Brazil - kazao je Neymar kojemu još devet golova nedostaje da stigne Peleovih 77 golova za reprezentaciju.

U drugoj utakmici ove skupine navijači se nisu nagledali golova, štoviše, nijednog. Kolumbija i Venezuela odigrali su 0-0.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':