Obavijesti

Sport

Komentari 30

Ni bolovanje ne pomaže: Vidio sam vraga, jako sam bolestan

Ni bolovanje ne pomaže: Vidio sam vraga, jako sam bolestan
1

Halilhodžić može biti na bolovanju koliko hoće. U Maksimiru se ne uzbuđuju jer smatraju da trener u borbi s njima nema nikakve šanse. Zato sad čekaju prvi korak

VIDEO

Moram paziti na zdravlje. Vidio sam vraga, moglo bi biti kobno. Liječnici kažu da je ozbiljno, rekao je Halilhodžić.

Dinamov trener dodaje da kod kuće leži te da ga očekuju još neke pretrage u bolnici. Ima problema s tlakom, ali još većih problema ima s Dinamom i svojim ugovorom.

- Ne mogu se time baviti, tu su moji odvjetnici, neka oni misle o tome. Ali vidim kuda vodi hajka protiv mene. No takvo što sam i pretpostavio. Priča se da igračima nisam dao u katedralu, da sam Kovačiću zabranio da bude ministrant... Pa ja nisam ni znao da je ministrant. Gluposti su da sam im bilo što zabranjivao - rekao je Dinamov trener.

Još se smatra trenerom maksimirskoga kluba, a o povratku na posao ne razmišlja, kao ni o drugim ponudama.

- Liječim se, imam opasnih problema s tlakom, sve me ovo toliko pogodilo. Pa poslije ove laži... Kažu da sam uništio klub, a osvojili smo prvenstvo, u finalu Kupa smo, igrali smo Europsku ligu, a došao sam u klub koji je bio u rasulu. Ne smijem ni o čemu razmišljati, nema sad nikakvih ponuda ni drugih klubova u mojoj glavi. Samo zdravlje.

I dok Vaha razmišlja o tome kako pobijediti bolest, pravnici vode bitku za eure. Halilhodžićev tim čeka da se javi Dinamo, a u klubu čekaju Vahine odvjetnike. I dok se tako nadmudruju, Vaha može biti na bolovanju koliko hoće. U Maksimiru se ne uzbuđuju jer smatraju da trener u borbi s njima nema nikakve šanse. Zato sad čekaju prvi korak.

- Gospodin Halilhodžić ima ugovor o profesionalnom treniranju, i to osobnom. On ovih dana ne radi svoj posao. Čekamo da vidimo zašto je izostao s posla. Ako je opravdano, možemo tražiti odštetu ili raskid ugovora. Ako nije, kaznit ćemo ga - kaže Dinamov direktor Damir Vrbanović.

Za to vrijeme Zdravko Mamić traži novog trenera. Kuže trenutačno ne želi doći, kao ni Zlatko Kranjčar. Nakon ove svađe teško da bi u Maksimir došao neki stranac. Tako je, čini se, pred vratima opet Branko Ivanković Tanac...

I Vahid ima muzičku želju

Često je Vaha govorio da nije džuboks, da ne ispunjava muzičke želje. Nakon razgovora za radio Antenu zatražio je jednu. Veliki hit Eaglesa “Hotel California”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići