Obavijesti

Sport

Komentari 60

Ni Modrić, ni Rakitić: 'Eriksen bolji veznjak od svih u La Ligi'

Ni Modrić, ni Rakitić: 'Eriksen bolji veznjak od svih u La Ligi'
1

Izbornik danske nogometne reprezentacije Age Hareide ima samo riječi hvale za Tottenhamovog veznjaka Christiana Eriksena (26). Tvrdi da je bolji i od našeg Luke Modrića, kao i Ivana Rakitića

VIDEO

Tottenhamov veznjak Christian Eriksen je bolji od Luke Modrića i može jednog dana zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu, riječi su danskog izbornika Agea Hareidea.

Eriksen je u odličnoj formi ove sezone, dominirao je u utakmicama Tottenhama u Ligi prvaka protiv Juventusa i Real Madrida.

Ovaj 26-godišnjak postigao je 11 golova i ostvario 10 asistencija u svim natjecanjima za Spurse, koji ciljaju na FA kup i prva četiri mjesta u Premier ligi.

Hareide je nahvalio Eriksena, ističući da bi upravo on mogao postati glavna zvijezda najvećih klubova La Lige, usred predviđanja o interesu Barce i Reala za ovog veznjaka.

- Mislim da je on tip igrača koji se može prilagoditi bilo čemu. Dajte mu loptu i lopta će govoriti za njega. Christian je tip koji samo postaje bolji igrajući s boljim igračima.

- Gledajući na igrače koji igraju na njegovoj poziciji u Real Madridu i Barceloni, nitko od njih nije bolji od Christiana. Luka Modrić došao je u Real iz Tottenhama, a nije bio dobar kao Christian - zaključuje izbornik Norveške.

Dakle, po njemu niti Luka niti Ivan Rakitić, prvotimci svojih momčadi, nisu bolji od njegovog najboljeg igrača...

Uspoređujući ga s Eriksenom, Modrić je ove sezone zabio dva gola te ostvario pet asistencija, a kruže i glasine o njegovom odlasku iz Madrida ovo ljeto.

Vraća se u London?! Arsenal je spreman dovesti Luku Modrića!
Vraća se u London?! Arsenal je spreman dovesti Luku Modrića!

Eriksen je nedavno izjavio da je jako sretan u Tottenhamu, a hoće li tamo i ostati tek ćemo vidjeti...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana