Obavijesti

Sport

Komentari 61

Ni pravi trener nije pomogao: Zoran Mamić šaptao Krznaru

Ni pravi trener nije pomogao: Zoran Mamić šaptao Krznaru
6

Fola Esch zabila je tek treći svoj europski gol u svojoj povijesti, Dinamov golman Eduardo spašavao od katastrofe, a Dinamo se blamirao protiv slabašnog protivnika

VIDEO

Zvižduci 9000 gledatelja rekli su sve. Dinamo je protiv prvaka Luksemburga potpuno podbacio, odigrao je ispod svake razine i nakon 1-1 potpuno si zakomplicirao prolazak u 3. pretkolo Lige prvaka.

- Ovo zvoni na uzbunu. Krivicu preuzimam na sebe - posuo se pepelom nakon očajne partije trener Damir Krznar, koji je u dvije utakmice dvaput razočarao maksimirsku publiku.

- Bilo je puno sebičnosti. Igrači jednostavno nisu sproveli moj naum - dodao je privremeni trener.

Dinamovce nije uspio razbuditi ni dolazak “pravog” trenera Zorana Mamića uoči utakmice. Ušao je u svlačionicu, dobio pljesak igrača, a pet minuta prije kraja prvog poluvremena spustio se iz lože pod južnu tribinu, pa zatim ponovno otišao do svlačionice i ondje dočekao igrače.

- Rekao nam je da je očito da nam fali samopouzdanja - otkrio je Josip Pivarić, koji je odigrao blijedu partiju, baš kao i cijela obrana.

Zapravo, lakše je nabrojati Dinamove igrače koji su barem malo zadovoljili. Eduardo, Pjaca, Rog, Henriquez i Soudani barem su se trudili, pokušavali...

Kad je počelo drugo poluvrijeme, Zoran Mamić popeo se do lože u kojoj se nalaze televizijski komentator. S te je pozicije praktički vodio utakmicu. Dvadesetak minuta prije kraja do njega je došao Igor Cvitanović, a Zoran mu je dao upute:

- Goncalo odmah ide van, Cekici unutra, a Pamić seli na zadnjeg veznog!

Oni koji su bili u blizini Dinamova trenera kažu da je bio jako nervozan, da se ljutio, što je i logično s obzirom na ono što je Dinamo pokazivao na terenu.

- Večeras neću ništa reći - kratko je nakon izlaska iz trenerske svlačionice dobacio Zoran Mamić, koji će od danas ujutro ponovno voditi momčad.

Odmah ga čeka ozbiljan razgovor s igračima, jer neki od njih pod hitno se moraju razbuditi.

- Ovo je lekcija, prava lekcija! S ovakvom igrom više ne možemo dalje - priznao je Eduardo, koji je na početku utakmice čak triput morao sjajno reagirati da bi spriječio vodstvo Fole.

Luksemburžani su tek treći put u svojoj povijesti zabili gol u europskoj utakmici, a koliko je Dinamo bio nemoćan govori i to što posljednjih pola sata ni s igračem više nije ni zapucao na gol. Naglasimo ponovno, protiv prvaka Luksemburga...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini