Sport

Komentari 4

'Nije došao na trening, oteli su ga izvanzemaljci! Vjerujem mu'

'Nije došao na trening, oteli su ga izvanzemaljci! Vjerujem mu'

Rekao je da su mu uzeli dušu, analizirali je i da tijekom cijelog putovanja paze na njega. Dao je sjajno objašnjenje i svi mu moramo vjerovati, kaže bivši suigrač Guillerma Marina

Guillermo Marino (39) bivši je nogometaš koji se nije probio do Europe nogometnim kvalitetama, ali ovih dana apsolutno jest izjavama bivših suigrača. Koje, u najmanju ruku, zvuče čudno.

Marino je igrao za slavne Boca Juniorse, pa i Universidad de Chile, gdje ga je trenirao Jorge Sampaoli (60). Tadašnji suigrač Gustavo Lorenzettti (35) otkrio je u intervjuu za Lado B zašto je ovaj jednom kasnio na trening. Odnosno, što je bila njegova verzija priče.

POGLEDAJTE VIDEO: Boca Juniors

- Rekao je da su ga oteli izvanzemaljci. Dao nam je čitavo objašnjenje kako se osjećao i što se dogodilo. Ima slučajeva kad igrač kaže: "Otišao sam i vratio se nakon dva dana jer su me oteli izvanzemaljci". Ali Guille nije takav tip igrača, Guille je pravi dečko. Svi ga znaju - kaže Gustavo i mrtav ozbiljan dodaje:

- Počeo je objašnjavati kako se iznenada izgubio i kako su ga oteli izvanzemaljci. Rekao je da su mu uzeli dušu, analizirali je i da tijekom cijelog putovanja paze na njega. Nešto je tako rekao. Iskreno, vjerujem u izvanzemaljce. Dao je sjajno objašnjenje i svi mu moramo vjerovati. Kako god, oteli su ga izvanzemaljci.

Je li Sampaoliju mogao prodati istu verziju priče?

- Ne znam, iskreno. Morali su nakon toga razgovarati. Poznavajući Guillea, mislim da mu je morao povjerovati. Što reći? Ovo je vrijedno snimanja dokumentarca - zaključio je Lorenzetti.

Najčitaniji članci