Obavijesti

Sport

Komentari 9

Nije nepobjediv: Bolt izgubio utrku na NBA All-Star vikendu

Nije nepobjediv: Bolt izgubio utrku na NBA All-Star vikendu
6

U prvoj večeri NBA All-Star vikenda u Houstonu odigrana je utakmica slavnih, a u jednom 'time-outu' Usain Bolt i glumac Kevin Hart, su se utrkivali u vođenju lopte

VIDEO

Uoči utakmice nadolazećih zvijezda na košarkaškom NBA All-Star vikendu u Houstonu odigran je susret poznatih i slavnih osoba.

Momčadi su bile podijeljene na Istok i Zapad, koje su s trenerske klupe predvodili Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) i James Harden (Houston Rockets). Zapad je slavio 58-38, a Kevin Hart, gledateljima poznat kao Andre iz serije Moderna obitelj, proglašen je MVP-jem susreta, iako je ubacio pet poena.

No, priča večeri nije bio Hart već najbrži čovjek današnjice Usain Bolt, koji je predstavljao momčad Istoka. Iako je pokazao da može zakucati, Bolt je od spomenutog Harta izgubio utrku od koša do koša!

Hart ga je za vrijeme jednog time-outa izazvao na utrku, uz vođenje lopte i polaganje, od jednog do drugog koša i natrag, na što je šoumen Bolt naravno pristao. Trebali su krenuti istovremeno na sad, ali je u stilu pravog komedijaša Hart krenuo na pozor, a Bolt ga to kraja utrke nije "uspio" sustići.

Nakon što ga je pobijedio Hart je zauzeo već sada legendarnu pozu najbržeg čovjeka na planetu kada proslavlja svoje pobjede na atletskim stazama.

Chuck bolji od Shaqa, Faried MVP

Noćas (noć s petka na subotu) je u Houstonu započeo 62. NBA All-Star vikend utakmicom nadolazećih zvijezda, u kojoj je sa 163-135 uspješnija bila Chuckova momčad.

I drugu godinu zaredom bivše košarkaške zvijezde NBA lige Shaquille O'Neal i Charles Barkley kao generalni menadžeri biraju svoju momčad, koja se sastoji od novajlija i igrača druge godine. Dakle, već drugu godinu zaredom ne igra se više susret između igrača koji igraju svoju prvu NBA sezonu i onih koji igraju drugu, već je to zanimljiviji ogled između momčadi nazvane po trenerima - Shaq i Chuck.

Ove je godine Charles Barkley očito bolje birao svoje igrače, koji su sa spomenutih 163-135 nadigrali momčad Shaqa. Krilni centar Denver Nuggetsa Kenneth Faried bio je najefikasniji igrač Chuckove momčadi, a ujedno i cijelog susreta, te je stoga proglašen i najkorisnijim igračem (MVP).

Faried je za 22 i pol minute na parketu ubacio 40 poena, upisao 10 skokova i dvije asistencije. Iz igre je šutirao 18-22, te je čak ubacio i jednu tricu. Doduše, posljednjih osam koševa bila su zakucavanja u posljednje dvije minute kada su se obje obrane naizmjence micale da najbolji "zakucavači" predstave gledateljima svoje "letačke" sposobnosti.

S druge je strane Kyrie Irving bio sjajan s 32 koša, te po šest skokova i asistencija, no s obzirom da je njegova momčad poražena, nije obranio naslov MVP-ja iz prošle sezone. Uz Irving sjajan je bio i njegov kolega iz Cleveland Cavaliersa Dion Waiters, koji je ubacio 23 koša, te nekoliko puta sjajno zakucao.

Obje su momčadi ispucale po 32 trice, a momčad Chucka je bila daleko uspješnija. Pogodila je 17, a momčad Shaq svega devet trica. Ukupno gledajući Chuckova momčad pogodila je 69 od 108 lopti iz igre, a Shaqova 60 od 97. Zanimljivo, Chuckovi momci nadskakali su Shaqove 51-24, među kojima nijedan igrač nije imao dvoznamenkasti broj skokova!

U noći sa subote na nedjelju na rasporedu su tradicionalna natjecanja u vještini baratanja s loptom (Skill Challenge), zakucavanju i pogađanju trica. U nedjelju je na rasporedu naiščekivanija utakmica vikenda između najboljih igrača Istoka i Zapada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti