Obavijesti

Sport

Komentari 8

Nije njemu loše: Ronaldinho igrao nogo-odbojku u zatvoru

Nije njemu loše: Ronaldinho igrao nogo-odbojku u zatvoru
1

Ronaldinho je u karijeri osvojio SP, Ligu prvaka, Serie A, La Ligu. On je igrao nogomet na svoj način. Plesao je, uživao u igri i smijao se. U to se upleo alkohol i sve je otišlo u krivom smjeru...

VIDEO

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho (40) već se neko vrijeme nalazi u paragvajskom zatvoru, ali ako je zaključiti po slikama i videosnimkama, njemu tamo i nije toliko loše. 

Pokretanje videa...

01:28

Nedavno je osvojio malonogometni turnir u zatvoru i dobio odojak od 16 kilograma, a ovaj put je svoje umijeće pokazao u nogo-odbojci. On je s prijateljem zaigrao protiv još jednog para i pokazao svoju magiju.

Ronaldinho je u karijeri osvojio SP, Ligu prvaka, Serie A, La Ligu. On je igrao nogomet na svoj način. Plesao je, uživao u igri i smijao se. Iako mu je to bio posao i način života, on je u svemu tome vidio zabavu. Nažalost, ta zabava pretočila se i u redovne noćne partyje, uz litre alkohola i cigareta, a tome nema mjesta u sportu. Bio je glavna faca Nikea, zaradio jako puno, ali uz raskalašeni život je to sve uspio potrošiti, bankrotirati, a onda i krivotvoriti dokumente zbog čega je završio u zatvoru.

Iako je lišen slobode, Brazilac se skoro na svim fotografijama smije i rado popriča s ostalim zatvorenicima, ali stvarnost baš i nije takva. Nelson Cuevas je bivši paragvajski nogometaš koji je s Ronaldinhom u jako dobrim odnosima. Posjetio ga je u zatvoru u Asuncionu prije nekoliko dana i priznao da legendarni nogometaš Barce više nije isti i da je s njegovog lica nestao onaj prepoznatljivi osmijeh.

- Ronaldinho nije dobro, nestao je osmijeh po kojem je prepoznatljiv. Nema one vibre kojom je isijavao, trenutno je na mjestu na kojem nije navikao biti. Nema nikakvog luksuza na koji je navikao - kaže Cuevas.

Žalosno je gledati nekada globalnu zvijezdu u ovakvoj situaciji. Zaradio je milijune u karijeri, ali što mu to vrijedi kada je ostao skoro bez svega. Ali najviše boli što je nestao taj prepoznatljivi osmijeh, nešto što mu je bilo zaštitni znak.

njemacka

Ronaldinho i njegov brat Roberto nalaze se iza rešetaka jer su ušli u Paragvaj s lažnom paragvajskom putovnicom prije nešto više od mjesec dana. Odvjetnik je tražio da ih se pusti da se brane sa slobode, ali odbili su ga zbog straha od bijega.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom