Sport

Komentari 40

Nije sve tako crno: Hajduk je prvak Hrvatske u novoj Fifi 21

Nije sve tako crno: Hajduk je prvak Hrvatske u novoj Fifi 21

Omišanin Stjepan Brstilo u ime Hajduka osvojio je završnicu prvog izdanja Hrvatski Telekom e-Lige pobijedivši u finalu Dinamo 2-0. Sudjelovalo je gotovo 900 igrača popularne videoigre

Možda im u HNL-u ne ide najbolje, godinu su hajdukovci zaključili trećim uzastopnim porazom u prvenstvu. Gorica je bila na Poljudu 4-2 pa su izabranici Bore Primorca ostali na petom mjestu sa 16 bodova zaostatka za vodećim Dinamom i tri za četvrtoplasiranom Rijekom, koja ima čak tri utakmice manje.

POGLEDAJTE VIDEO: Boro Primorac u Hajduku

U moru loših vijesti u nedjelju za Splićane, međutim, stigla je i jedna dobra. Predstavnik Hajduka, Omišanin Stjepan Brstilo (30), je osvojio naslov prvaka Hrvatske na videoigri FIFA 21 pobijedivši u finalu Hrvatski Telekom e-Lige pobijedivši predstavnika Dinama Hrvoja Člekovića 2-0.

Za esport natjecanje HNL-a prijavilo se gotovo 900 igrača koji su trebali odabrati jedan od četiri najveća hrvatska kluba. U završnicu su se plasirala dvojica igrača Hajduka, po jedan Dinama i Osijeka, koji su trebali odabrati po jednog igrača iz svog kluba.

Prva nagrada bila je novi PlayStation 5, a prijenose završnih mečeva komentirali su Ivica Blažičko i Malajski Tapir, jedan od najpopularnijih hrvatskih gejmera kojeg na YouTubeu prati više od 260.000 ljudi.

Evo kako je to izgledalo.

Najčitaniji članci