Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nijemci i Danci igraju za pobjednika druge skupine

Nijemci i Danci igraju za pobjednika druge skupine
1

Svjetsko prvenstvo ulazi u samu završnicu. Dok su u zagrebačkoj skupini poznati polufinalisti, zadarska nudi neizvjesnost do zadnjeg zvižduka

VIDEO

Posljednjeg dana drugog dijela natjecanja po skupinama u zagrebačkoj skupini I poznata su oba polufinalista i posljednje kolo ne nosi neizvjesnost. Opuštenost u skupini noćna je mora za sve kladitelje. S druge strane zadarska skupina nije mogla biti neizvjesnija.

SKUPINA I
Kao što smo već rekli, u ovoj skupini su poznati polufinalisti. No konačni poredak znat će se tek nakon posljednje utakmice. Prvu utakmicu u Zagrebu igraju Mađarska i Južna Koreja. Teška mađarska konjica protiv poletnih Korejaca koji su namučili i olimpijskog prvaka Francusku. Sporim Mađarima, za koje Vori kaže da nitko nema manje od 105 kilograma, brzi će Korejci predstavljati veliki problem. Ipak, Mađari su kvalitetniji i pobijedit će danas, a ni koeficijent nije loš.
Utakmica između Slovačke i Švedske samo je uvertira za derbi dana i cijelog prvenstva. U popunjenoj dvorani Šveđani će pobijediti. Imaju nešto dužu klupu i kvalitetniju prvu postavu pa će, iako teško, pobijediti Slovačku.
Hrvatska protiv Francuske. Poslastica dana i cijelog dosadašnjeg dijela natjecanja, ali i samo prvi čin međusobnih ogleda. Dva izrazita favorita ovog prvenstva vjerojatno će se susresti i u finalu. Danas će oba trenera odmarati glavne igrače, a čim je tako, Hrvatska je u prednosti. Imamo dužu klupu, 15.000 navijača i želju da pokažemo tko je gazda u Zagrebu. Iako je koeficijent isti na oba znaka, Hrvatska će pobijediti.

SKUPINA II
E tu je situacija potpuno drukčija nego u onoj zagrebačkoj skupini. Balkanski derbi odigrat će Makedonija i Srbija. Makedonci nemaju šanse za prolazak u polufinale i bit će opušteni, ali željni dokazivanja tko je druga reprezentacija na ovim prostorima. Ipak, Srbija je malo kvalitetnija, ima više raspoloženih igrača i priliku da se oprosti pobjedom od Zadra. Srbija će pobjedom isprati gorak okus visokog poraza od Poljske.
Derbi ove skupine igraju europski prvak Danska i svjetski prvak Njemačka. Očekujemo utakmicu punu naboja u kojoj će vladati golmani. Dancima je za prvo mjesto u skupini dovoljan i jedan bod, no protiv Njemačke će ići na pobjedu. Nijemcima igra samo pobjeda, ali Danci su u ovom trenutku kvalitetniji i pobjedom će osvojiti prvo mjesto u skupini te tako izbaciti Nijemce iz polufinala.
Poljska i Norveška su drugi par koji može odlučivati o polufinalistu. Slično kao i u utakmici prije, bit će to borba do samoga kraja. Poljaci imaju fenomenalnu vanjsku liniju, u drugom dijelu su se probudili i ne znaju za poraz. Tako će i ostati. Poljska je bolja i pobijedit će Norvešku. U polufinale iz ove skupine idu Danska i Poljska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići