Obavijesti

Sport

Komentari 14

Nikica Jelavić u formi: Moramo biti bolji od Celtica, moramo...

Nikica Jelavić u formi: Moramo biti bolji od Celtica, moramo...
1

Pokazao je da izrasta u velikog nogometaša. Velik je dobitak za reprezentaciju. On je upravo tip igrača kakav nam nedostaje, hvalio je Nikicu Jelavića hrvatski izbornik

VIDEO

Ozljeda očito nije djelovala na Nikicu Jelavića. Napadač Rangersa nekoliko mjeseci nije igrao, a otkad se vratio na teren redovito zabija. U nedjelju je u pobjedi protiv St. Johnstonea zabio dva gola i asistirao.

- Nisam tip igrača koji previše gleda iza sebe. Ima sam već i prije u karijeri loših razdoblja, ali to je iza mene. Sad se samo želim dokazati - izjavio je Jelavić.

S dva nedjeljna gola Jelavić je u škotskom prvenstvu stao na brojci osam.

- Fokusiran sam samo da zabijem što više golova. Lijepo mi je ovdje i želim s Rangersima nešto osvojiti - dodao je Jelavić.

Uz dvije utakmice manje, Rangersi za Celticom zaostaju pet bodova.

- Svi u klubu želimo dokazati da smo bolji od našeg najvećeg protivnika. Nadam se da će na kraju prvenstva tako biti i na ljestvici, da ćemo biti ispred Celtica. Moramo.

Hrvatskog napadača hvale svi u klubu jer tek sad vide koliko im je ozlijeđen nedostajao. Sretan je i izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić. Ivica Olić se još oporavlja, ali zato je u sjajnu formu ušao Jelavić.

- Pokazao je da izrasta u velikog nogometaša. Velik je dobitak za našu reprezentaciju. On je upravo tip igrača kakav nam nedostaje. Trebali bismo od njega imati puno koristi u kvalifikacijama - izjavio je Slaven Bilić.

Ukupno je zabio već 10 golova

Početkom sezone Nikica Jelavić potpisao je za Glasgow Rangerse. Propustio je nekoliko utakmica, a 15 utakmica (prvenstvo i Kup) zabio je 10 golova. U reprezentaciji se za mjesto bori s Kalinićem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići