Obavijesti

Sport

Komentari 54

Niko Kovač otkrio: Bubnjić je naša prva opcija za lijevi bok

Niko Kovač otkrio: Bubnjić je naša prva opcija za lijevi bok
20

Provjeravamo Bubnjića da vidimo može li biti rješenje za lijevu stranu. Igrači će nas svojim radom prisiliti kako ćemo odrediti tko će igrati, pojasnio je hrvatski izbornik

VIDEO

Nakon jutarnjeg treninga održana je i konferencija za novinare hrvatske nogometne reprezentacije koja je na pripremama u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu. Pred okupljene novinare izašli su izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna .

- Primljeni smo odlično i zadovoljni smo organizacijom . Sve je na visokom nivou i zahvaljujem se organizatorima na svemu - rekao je izbornik Niko Kovač koji je na jutarnjem treningu uvježbavao prve taktičke zamisli.

- Imamo viziju još od Islanda i nastavit ćemo s njom. Sada imamo više vremena nego tada i radit ćemo puno na taktici koju želimo automatizirati. Trening je bio odličan . Analizirali smo sve protivnike, znamo 90 posto igrača koji će igrati protiv nas - rekao je Kovač te nastavio:

Pokretanje videa...

Andrija Kačić-Karlin VIDEO

- Imamo dosta igrača koji su puno igrali. Rakitić je, čini mi se, odigrao 57 utakmica. Pokušavamo ga osvježiti, dajemo mu dosta pauze. Olić je također igrao puno, za razliku od Rebića , koji nije imao veliku minutažu, ali ako bude bio zdrav u nogama i glavi on je igrač budućnosti - rekao je Kovač te otkrio tko je prvi izbor za upitnu poziciju lijevog beka:

- Provjeravamo Bubnjića da vidimo može li biti rješenje za lijevu stranu. Igrači će nas svojim radom prisiliti kako ćemo odrediti tko će igrati - pojasnio je izbornik.

'Tražimo šansu u prvoj utakmicu'

Kapetan Hrvatske nadovezao se na riječi dobrodošlice te opisao atmosferu.

Pokretanje videa...

Pixsell VIDEO

- Ovdje smo četvrti put, osjećamo se kao kod kuće. Uvjeti za pripreme su odlični, želimo biti na najvišem nivou i siguran sam da ćemo spremni otići u Brazil na drugi dio priprema za ono što nas čeka. Svaki put, kada se približava novo veliko natjecanje, osjećaj je sve bolji i bolji. Ovo je san svakog igrača, igrati u Brazilu. Kad kažemo Brazil onda je to asocijacija na nogomet. Jedva čekamo prvu utakmicu, nadam se da ćemo ostati kompletni da neće biti ozljeda, dobro radimo, atmosfera je odlična - rekao je Srna te nastavio o Brazilu:

- Čujem se s Wilianom , Fernandinhom i Bernardom svaki dan. Svjesni su da igraju kući, da javnost očekuje od njih osvajanje SP-a. Mi ćemo tražiti svoju šansu u prvoj utakmici, međutim ovaj Brazil je opasniji od onog protiv kojeg smo igrali u Njemačkoj - upozorio je Kapetan.

Kockaste sutra očekuje isti dan kao i danas. Jutarnji trening u 9.45, konferencija u 13.30 te drugi trening u 17.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku