Obavijesti

Sport

Komentari 3

Niko Kovač ima korona virus?

Niko Kovač ima korona virus?

Monaco je reprezentativnu stanku iskoristio za tesanje forme pa su igrali prijateljski susret protiv Nice, a klub iz Monte Carla je nakon njega objavio da su dvije osobe zaražene...

VIDEO

Francuski klubovi se od početka nove sezone bore s korona virusom, a sada je on stigao i u Monaco gdje su dvije zaražene osobe. Francuski L'Equipe javlja kako se sumnja da je među njima bivši hrvatski izbornik i trener Monaca Niko Kovač (48).

Pokretanje videa...

03:57

Francuzi pišu kako Niko nema simptome, no svejedno će morati, kao i svi, u karantenu na dva tjedna. 

Monaco je reprezentativnu stanku iskoristio za tesanje forme pa su igrali prijateljski susret protiv Nice, a klub iz Monte Carla je nakon njega objavio da su dvije osobe zaražene. Navodno je riječ o Niki i golmanu Benjaminu Lecomteu.

Monaco će tako bez njih dvojice morati nastaviti s treninzima pa onda i s francuskim prvenstvom gdje imaju remi i pobjedu nakon dva kola. Ligue 1 je prošle sezone prekinuta u ožujku zbog korona virusa, a sada taj isti virus radi velike probleme klubovima.

Friendly Match - Eintracht Frankfurt vs AS Monaco

Osim Monaca, velike probleme s koronom muči i PSG. Neymar, Navas, Marquinhos, Di Maria, Paredes i Icardi će morati u karantenu na dva tjedna jer su također bili pozitivni, a navodno su koronu pokupili na odmoru u Ibizi... Vijest o pozitivnim nalazima među igračima nije novost u Ligue 1, ranije su o njima izvijestili Lyon, Marseille, Rennes, Nantes i Montpellier. Marseille, klub hrvatskog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, trebao je otvoriti prvenstvo utakmicom protiv Saint-Étiennea 21. kolovoza, no ta je utakmica odgođena.

Ligue 1 - AS Monaco v Stade de Reims

PSG-u su odgođene prve dvije utakmice, a Lens bi mu trebao biti prvi protivnik nakon reprezentativne stanke, 10. rujna. Neymar, Di María, Paredes, Icardi, Marquinhos i Icardi vjerojatno će propustiti taj ogled, ali i derbi protiv Marseillea već 13. rujna.

No obzirom na broj zaraženih, pitanje je hoće li se taj susret uopće odigrati. I što će biti s francuskom ligom obzirom na to da broj zaraženih iz dana u dan raste. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka