Sport

Komentari 2

Nikola Karabatić napušta PSG: zaigrat će s Lukom Cindrićem?

Nikola Karabatić napušta PSG: zaigrat će s Lukom Cindrićem?

Rukometni kuloari pričaju da bi najbolji rukometaš svijeta 2016. godine mogao napustiti svoju parišku adresu i zamijeniti ju drugim podnebljem. Nikola Karabatić će ubrzo u redove Barcelone...

Kako prenosi Handball Planet, a piše njemački Kreis Ab, rukometni svijet bi mogla potresti apsolutna bomba. Najbolji rukometaš svijeta, Francuz Nikola Karabatić, napustit će redove PSG-a i uputiti se u Kataloniju praviti društvo našem reprezentativcu Luki Cindriću u vanjskoj liniji momčadi Barcelone. Uz to, sa starijim Karabatićem trebala bi put Španjolske poći još nekolicina igrača Pariza, a uskoro bi se trebalo znati više detalja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema dosadašnjim nastupima i ovosezonskim pojačanjima, bespogovorno je da Barca ove sezone ne želi ispustiti niti jedan pehar iz ruku, a izgleda da im je najbitniji povratak onog europskog - zlatne ruke Lige prvaka. U prošloj im je sezoni u polufinalu na put stao aktualni europski prvak, makedonski Vardar u užarenoj kölnskoj Lanxess areni.

S druge strane, obistine li se nagađanja stranih medija o odlasku više igrača, Parižani će se naći u velikim problemima u ostvarenju svojih ciljeva. 

Podsjetimo, Nikola Karabatić već je igrao za Barcelonu od 2013. - 2015. godine osvojivši s njima Ligu prvaka, ono što ova Barcelona, izgleda, opet planira napraviti. Proglašen je i rukometašem godine prema izboru IHF-a čak tri puta, 2007., 2014. i 2016. godine. 

 

Najčitaniji članci