Sport

Komentari 0

'Nismo se testirali na koronu, a potres je bio baš zastrašujuć...'

'Nismo se testirali na koronu, a potres je bio baš  zastrašujuć...'

David Mandić, igrač PPD-a Zagreb, još je uvijek u Zagrebu u kojemu je dočekao i nedjeljno jutro u kojemu je glavni grad Hrvatske tresao potres 5.3 po Richteru. 'Bilo je zastrašujuće', priča nam...

Dobro sam, malo zabrinut zbog cijele situacije koja nas je snašla, javio nam se David Mandić (22) nakon što je Zagreb pogodio potres nezapamćen u 140 godina.

- Da, bio sam u Zagrebu u svom stanu i osjećaj je bio zastrašujući i definitivno nešto sto ne želim da se vise ikada ponovi.  Sve je prošlo okej hvala Bogu - priča nam u nevjerici dijete ljubuškog Izviđača i sadašnji igrač PPD-a Zagreb kojega odgoda Olimpijskih igara u Tokiju na 2021.  nije niti malo iznenadila. 

- To je najbolja odluka koju su mogli donijeti. Nitko od nas ne trenira i nismo u formi u kakvoj bi bili da imamo treninge i pripreme - misli David pa kaže:

- Mislim da ta odgoda neće pretjerano našu reprezentaciju dirati, niti će puno promijeniti sastav. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Smatram da će svatko imati priliku da se dokaze - govori pa daje primjer:

- Martinović (Ivan, op.a.) je imao peh s ozljedom pa ga nažalost na ovome prvenstvu nije bilo i sigurno da će bit prilika i njegovo vrijeme tek dolazi. Dane u izolaciji provodim tako što svaki dan odradim trening u stanu, imam neke sprave, igram svoje najdraže igrice-  priča nam David i kaže kako se na koronu zagrebaši nisu testirali.

- Testiranje nismo imali. Malo je teško prihvatiti cijelu situaciju jer sam navikao da svaki dan imam neke obaveze, ali sve će to proći, samo da budemo živi i zdravi - nada se Hercegovac sa zagrebačkom adresom.

Najčitaniji članci