Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Ništa me ne veseli više od toga da je 'smeće' bilo prizemljeno'

'Ništa me ne veseli više od toga da je 'smeće' bilo prizemljeno'

Justin Gaethje nije mogao sakriti zadovoljstvo nakon što je Poirier nokautirao McGregora. On se neće boriti za titulu. Razmislit ću o tome da se više nikad ne borim u UFC-u ako to bude slučaj, rekao je

Američki borac Justin Gaethje nije krio sreću nakon što njegov sunarodnjak Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora prethodnog vikenda. Gaethje je također zaprijetio da će napustiti UFC ako i dalje budu 'gurali' Irca.

Više ne tako 'zloglasni' Conor: Moram se uzdići i nastaviti dalje
Više ne tako 'zloglasni' Conor: Moram se uzdići i nastaviti dalje

- Da onako javno govore kako on želi napad na titulu i revanš s Dustinom Poirierom... Oni su je*eni idioti. On stalno uživa u posebnom tretmanu, a ovoga puta nije iskoristio ukazanu priliku. Ta je priredba bila napravljena za njega, za to da on pobijedi. A sada odjednom želi biti 'gospodin skromni', ali svi znate da bi bio šu*ak da je pobijedio - rekao je Gaethje ESPN-u.

MMA: UFC 257

Nije ništa krivo rekao, Conora se gura, ali to nije čudno jer Irac je 'zlatna muza' Dana Whitea. "Pay-per-viewovi" (plati pa vidi) donose UFC-u ogromne novce, a eventi na kojima je se bori McGregor često obaraju rekorde gledanosti. 

Tako McGregor drži čak prvih šest mjesta po najgledanijim borbama u UFC-u!

- Nije mi ga nimalo žalo i sretan sam zbog Poiriera. Dečko je odradio svoj posao i završio ga u kavezu. Drago mi je što sam vidio kako je lajavac nokautiran, ništa me ne veseli više od toga da vidim kako je to smeće prizemljeno. To je bilo sjajno - rekao je Gaethje.

Diaz prozvao Poiriera: Djela, ne riječi! Tebe bih idućeg prebio...
Diaz prozvao Poiriera: Djela, ne riječi! Tebe bih idućeg prebio...

Gaethje je posljednji put bio u oktogonu u listopadu prošle godine, a u borbi za naslov izgubio je od neporaženog prvaka Khabiba Nurmagomedova, a šansu za napad na naslov dobio je nakon odlične predstave protiv Tonyja Fergusona.

MMA: UFC 249-Ferguson vs Gaethje

Poraz prije tog doživio je upravo od Poiriera u travnju 2018. i sigurno da je 'gladan' revanša, no hoće li mu ga UFC osigurati još ne znamo.

U lakoj kategoriji UFC-a trenutno je kaos. Khabib se umirovio i mjesta prvaka je upražnjeno, ili nije? Veliki dio javnosti volio bi u oktogonu gledati Poiriera i Oliviera, ali tu su još Gaethje, McGregor i Michael Chandler, kojem mnogi predviđaju pojas oko struka u bliskoj budućnosti.

Veliko srce šampiona: Miočić je organizirao donacije za Petrinju
Veliko srce šampiona: Miočić je organizirao donacije za Petrinju

Conorov tim na čelu s Johnom Kavanaghom već je izrazio želju za trilogiju s Poirierom, a žele da to bude borba za naslov. Gaethje tvrdi da bi mogao napustiti UFC ako McGregor dobije novu priliku.

- On se neće boriti za titulu. Razmislit ću o tome da se više nikad ne borim u UFC-u ako to bude slučaj. Pa to bi bilo besmisleno. On je trenutno šesti na ljestvici i ima samo jednu jedinu pobjedu u lakoj kategoriji. On bira svoje protivnike. Da, volio bih se ja boriti protiv njega, ali nekako si mislim da to nije iduće na redu. On se ne želi boriti sa mnom - zaključio je Gaethje.