Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ništa - Ništa: Fiorentina i Juve ne bi zabili da su igrali 3 sata...

Ništa - Ništa: Fiorentina  i Juve ne bi zabili da su igrali 3 sata...
6

Fiorentina i Juventus odigrali su 0-0 u utakmici koja gotovo da nije imala ni pravu šansu. Juventus je ostavio Romi šansu da pobjedom protiv Sassuola dođe na bod

VIDEO

Fiorentina i Juventus otvorili su 14. kolo Serije A. Bolje da nisu. Završilo je 0-0 u lošoj predstavi obje momčadi. Fiorentina je zadnja momčad u svim natjecanjima koja je uspjela zabiti Juventusu više od dva gola. 

U listopadu 2013. zabili su im četiri u domaćoj 4-2 pobjedi u prvenstvu. Na ovoj utakmici jedva da smo vidjeli dvije polušanse, kamoli golove.

Juventus je slavio u Europskoj ligi u Firenci u ožujku ove godine. No posljednji put u prvenstvu kod Fiorentine su slavili u ožujku 2012. Bilo je 5-0 za Juve.

Domaći su se žalili u prvom dijelu kad je lopta u ruku pogodila Chiellinija. Nikola Rizzoli samo je odmahnuo rukom. Nervozno je bilo na početku utakmice, četiri žuta kartona u prvih 45 minuta, a moglo ih je biti i više. Sramežljivo su pokušavali igrači obje momčadi, ne može im se prigovoriti za zalaganje, ali ostali su dužni navijačima.

Milan Badelj nije ulazio u igru za Fiorentinu. Juventus je s ovih 0-0 ostavio Romi šansu da pobjedom protiv Sassuola u subotu dođe na samo bod zaostatka.

Serie A, 14. kolo:

  • Fiorentina - Juventus 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići