Obavijesti

Sport

Komentari 19

Niste uspjeli kupiti ulaznice za Euro? Pojavila se nova prilika

Niste uspjeli kupiti ulaznice za Euro? Pojavila se nova prilika

Europska nogometna federacija Uefa otvorila je portal za preprodaju ulaznica za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Svi koji su kupili ulaznice, a ne trebaju im, moći će ih staviti u preprodaju, a one će opet biti puštene u prodaju

VIDEO

Luka Modrić će za manje od tri mjeseca vrlo vjerojatno i posljednji put odjenuti hrvatski dres i pokušati s 'vatrenima' osvojiti jedinu medalju koja mu nedostaje, a to je ona s europskog prvenstva.

Pokretanje videa...

izjava dalić 01:16

Hrvatsku ovog ljeta očekuje nastup na Euru u Njemačkoj gdje će se osjećati kao doma. Interes je ogroman, ali nisu svi uspjeli ugrabiti vrijedni papirić za utakmice 'vatrenih'. Rok za kupnju je prošao, brojni su obaviješteni kako nemaju mogućnost kupnje karte, ali još 'nije baka prošla s kolačima'. Pojavila se nova prilika za sve one koji još nemaju ulaznice za Europsko prvenstvo, a tu se posebno misli na utakmice 'vatrenih' protiv Španjolske, Italije i Albanije.

Europska nogometna federacija Uefa otvorila je portal za preprodaju ulaznica za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, piše HNS.

Riga: Atmosfera na stadionu tijekom utakmice između Latvije i Hrvatske

Navijači reprezentacija sudionica, ali i svi ostali ljubitelji nogometa koji su kupili ulaznice za utakmice Eura u Njemačkoj, moći će ulaznice koje im ne trebaju staviti u preprodaju izravno putem Uefinog portala za ulaznice, koje će, potom, od 13. ožujka opet biti puštene u prodaju.

Preprodaja nije zajamčena, ali u slučaju da su ulaznice predane za preprodaju uspješno kupljene, vlasnici istih dobit će puni povrat novca.

Procedura je sljedeća: svi vlasnici ulaznica mogu ih objaviti na službenoj platformi za preprodaju UEFA EURO 2024™. Sve što treba učiniti jest prijaviti se na portal za ulaznice i odabrati ulaznice koje se žele prodavati. Pritom se može navesti bilo koji broj ulaznica koje se žele prodati. Ulaznice se mogu prodati i kupiti isključivo po stvarnoj cijeni.

Navijači na Opus Areni na utakmici Hrvatske i Turske

Platforma za preprodaju ulaznica bit će otvorena do 11. ožujka 2024. do 11:00 po srednjoeuropskom vremenu, a onda od 13. ožujka 2024. u 11:00 sati bit će otvorena platforma za prodaju ulaznica koje su ponovno stavljene u opticaj.

Nakon što ulaznice budu prodane, onaj koji ih je prodavao primit će potvrdu putem elektroničke pošte i povrat novca u cijelosti na isti Alipay račun ili kreditnu/debitnu karticu koja je bila korištenu za kupnju.

Platforma za preprodaju ulaznica bit će otvorena u nekoliko vremenskih intervala, a prvi je od 13. do 14. ožujka. U slučaju da se nečije ulaznice ne prodaju u trenutnom prodajnom roku, bit će ponuđene navijačima u daljnjim prodajnim rokovima, o kojima će svi zainteresirani biti obaviješteni na sljedećoj poveznici. 

Ako se nečije ulaznice ne uspiju prodati, ostat će u njihovom vlasništvu.

Sva dodatna pitanja i odgovori dostupni su na sljedećoj poveznici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju