Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
7 komentara

Njoj je pjevao baladu iz ringa kad je srušio Vladimira Klička

Tyson Fury do vjenčanja je spavao u prikolici, dok je Paris bila kod kuće svojih roditelja jer je to dio irske tradicije putnika. Imaju četvero djece, peto je na putu. Fury se bori protiv Wildera u noći na nedjelju

Foto: Instagram
7 komentara

Uzeo je mikrofon, okrenuo se publici i zapjevao Aerosmithovu uspješnicu 'I Don't Want To Miss A Thing'. Samo koju minutu prije toga boksao je 12 rundi protiv Vladimira Klička. Bio je to boks kakav svijet dugo nije vidio, čudesno, spektakularno!

<<<Tyson Fury vs. Deontay Wilder - sve o borbi >>>

Dominacija protiv čovjeka koji nije izgubio 11 godina i koji je pojaseve držao punih devet godina! Svijet je dočekao novog prvaka - Tysona Furyja. Prvaka kojeg je dugo čekao, zabavljača, šoumena, ali i vrhunskog boksača.

PRIVATNI ŽIVOT PRVAKA Wilder s njom želi imati djece za jedan cijeli košarkaški tim

Bilo je to prije tri godine. No nije se zadržao Fury na vrhu, pao je u depresiju, ne samo da je izgubio sve pojaseve, nakon što je počeo piti i drogirati se, već je u pitanju bio i njegov život. Htio se ubiti, ali nekako se izvukao iz svega.

- Kad sam bio amater, gledao sam Kličkove borbe na TV-u. Odjedanput sam se našao u ringu s njim i pobijedio ga. On je bio moj Everest. Pokušao sam se samo povući iz boksa, ali to nije bilo dovoljno. Sve sam probao, golf, pucanje u mete, izlaske, striptiz klubove... Ništa nije pomoglo. Osjećao sam prazninu. Do tog trenutka nikad nisam uzeo drogu. Kokain sam uzimao redovno, kokain i alkohol. Kad sad pogledam na sve to, bih li promijenio? Ne bih. Jer znam da se to jednostavno moralo dogoditi. Već sam se pozdravio sa životom kad sam čuo glas 'Nemoj, misli na djecu i obitelj, na sinove i kćer koji će odrastati bez oca'. Malo prije mosta prema kojem sam jurio u Ferrariju 300 kilometara na sat, usporio sam i stao sa strane.

- Otišao sam kući u mračnu sobu i rekao Bogu da mi pomogne. Nikad prije nisam tražio Boga za pomoć. Osjetio sam kako mi suze padaju po prsima, znao sam da neću ovo moći sam. Nakon deset minuta molitve, ustao sam i osjetio kako se osjećam lakše, kao da mi je pao golemi teret. Prvi put u toj krizi osjetio sam da će sve biti dobro - ispričao je nedavno Tyson Fury.

ŽELJKO MAVROVIĆ ZA 24SATA Fury vs. Wilder će biti strašan meč! Napokon će jedan izgubiti

Paris, s kojom je u vezi od 16. godine, ostala je uz njega. Oprostila mu je sve grijehe. Imaju četvero djece, peto je na putu. Do vjenčanja je Tyson spavao u prikolici, dok je ona bila kod kuće svojih roditelja jer je to dio irske tradicije putnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @montana_gaskin for this pic xx #throwback 7 year this November. #wedding #tysonfury

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

U borbi protiv Deontaya Wildera u kojoj Tyson Fury u Los Angelesu napada Amerikančev WBC pojas, Paris će sjediti u prvom redu.

 

Kao i na svakom njegovom meču.

- Boks je kao brak, morate stalno raditi na njemu. Ne možeš se zaljubiti pa odljubiti. Začinio sam stvari, kupio seksi rublje i evo me opet, jači nego ikad - rekao je Fury, koji je dodao kako bi htio imati desetero djece.

Na pola je puta...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summertime #white #hotpants #shorts #summer #blonde

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and T. @gypsyking101

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfie #lipstick #blonde

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💃like this photo #newspaper #parisfury #lancastereveningnews

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#holiday #view #tysonfury #sea

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ladiesnight #LBD Christmas 2014

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunshine and Golden skin ☀️☀️☀️ outfit- @the_boutique_mlc

Objavu dijeli Paris Fury (@parisfury1)

Naši partneri pišu
Message