Obavijesti

Sport

Komentari 34

Kakav peh za Eliasa i Istoka! Obojica ispali u drugoj vožnji...

Kakav peh za Eliasa i Istoka! Obojica ispali u drugoj vožnji...
1

Dvojica hrvatskih predstavnika bili su u drugoj vožnji noćnog slaloma u Schladmingu i oba su ispala. Prvi je van staze završio Rodeš, da bi nekoliko minuta kasnije bez bodova ostao i Kolega

VIDEO

Nakon dobre prve vožnje, oba su hrvatska predstavnika ispala u drugoj vožnji noćnog slaloma u Schladmingu.

Prvi je ispao Istok Rodeš. Agresivno je Rodeš ušao i utrku i pogriješio na ulasku u druga vrata, a nekoliko sekundi kasnije pogriješio je još jednom i nije završio drugu vožnju. Šteta za mladog Varaždinca koji nije uspio osvojiti bodove u posljednjem slalomu prije Svjetskog prvenstva. Ali nije Istok Rodeš bio jedini koji je imao problema na ulasku u prva vrata.

I mnogi poslije njega dobro su skliznuli po ledenoj ploči koja im je u dobrom dijelu smanjila prednost iz prve vožnje. Takva je sudbina zadesila i Eliasa Kolegu koji nije promašio u prvim vratima, ali je nešto kasnije pa je i on ostao bez bodova u Schladmingu. 

Pobijedio je nedodirljivi Marcel Hirscher koji je imao najbolje vrijeme prve i druge vožnje (1:44.81). Odlični Alexis Pinturault je u drugoj vožnji preskočio Daniela Yulea i završio na drugom mjestu s vremenom 1:46.02 (+1.21), dok je treći bio spomenuti Yule s 1:46.41 (+1.60).

Alpine Ski World Cup - Men

 U prvoj vožnji je Elias Kolega od početka do kraja odvozio mirno što mu je osiguralo 18. mjesto i drugu vožnju sa zaostatkom od dvije sekunde i 55 stotinki (54.84) za vodećim Hirscherom koji je odvozio maestralno i završio s vremenom od 52.29. Istok Rodeš odlično je krenuo u utrku, ali je prije drugog prolaznog vremena napravio malu grešku koja ga je usporila.

Ipak, do kraja se uspio izvući i osigurati drugu vožnju s 27. mjestom, a od vodećeg je Austrijanca bio sporiji 2.86 sekundi (55.15). 

Samuel Kolega i Filip Zubčić nisu ušli u drugu vožnju - Zubčić je završio 47. sa vremenom 56.94 (+4.65), a Kolega 54. sa vremenom 57.99 (5.70).

Vodeći nakon prve vožnje je odlični Marcel Hirscher s vremenom 52.99, drugi je Švicarac Yule sa vremenom 53.28 (+0.99), dok je treći Francuz Pinturault koji je samo stotinku sporiji od Yulea s vremenom 53.29.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome