Obavijesti

Sport

Komentari 9

Nogomet u doba korone: Jedni misle na zdravlje, drugi na lovu

Nogomet u doba korone: Jedni misle na zdravlje, drugi na lovu
1

Fernandez: Nogomet bez gledatelja je besmislen. Dok ne možemo igrati pred navijačima nemojmo uopće igrati. Bartomeu: Glavni problem je što bismo bez plaćenih ulaznica gubili veliku lovu

VIDEO

Staje nogomet. Staje sport. U Italiji je na najnižu moguću brzinu usporio svakodnevni život cijele jedne nacije, cijele države. Kod nas će Istra, ni kriva ni dužna, ostati bez zarade od ulaznica sa gostovanja Rijeke i Hajduka. Igrat će se na praznoj 'Drosini'.

Pokretanje videa...

00:41

 

Svi se slažu da je zdravlje najvažnije, ako ih poklopi odluka vlasti onda nemaju izbora nego moraju slušati, ali iza stavova o tome što napraviti s nogometom u doba korone stoje razlozi među kojima je ponor dublji od Marijanske brazde.

Što vi mislite, koje je najbolje rješenje za sport i nogomet dok ne prođe opasnost od koronavirusa? Glasajte u anketi na kraju ovog teksta.

A nigdje se to bolje ne vidi nego u spontanim izjavama trenera jednog i predsjednika drugog španjolskog kluba. Jedan je iz Segunde, drugi iz Primere. Pred mikrofonima su uživo ispalili dva mišljenja, različita da različitija ne mogu biti...

Trener Zaragoze, Victor Fernandez: - Nogomet bez gledatelja je besmislen. Praznina. Tuga, beskorisna. Ako se ne može igrati pred navijačima onda neka se uopće ne igra dok opasnost ne prođe.

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu: - Ma glavni problem sa utakmicama pred praznim tribinama je sljedeći: nama bi to značilo manju zaradu. I to od cca. 6 milijuna eura manje po utakmici.

Istina, Zaragoza od ulaznica ne može zaraditi ni približno koliko Barcelona, ali ni ne troši ni približno koliko Barcelona. Stvar je samo prioriteta. Lova i moć vlastite pozicije ili empatija i sposobnost gledanja van sebičnih osobno-klupskih interesa.

Glasajte u anketi 24sata

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini