Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nogometaš, a - babica: Porodio svoju suprugu ispred zgrade!

Nogometaš, a - babica: Porodio svoju suprugu ispred zgrade!
5

Polegao sam Mylennu na tlo, ona viče 'Beba izlazi', ja pogledam i vidim Cecilijinu glavicu. Rodila se na pločniku ispred zgrade teška gotovo 3 kg i dugačka 46 cm, objasnio je presretni tata

VIDEO

Bryan Borges možda nije rođen da bi bio čudo od nogometaša, ali mladi je Brazilac u svoje mlađahne 24 godine proživio dva čuda. I oba su značila - život. Najprije njegov, a onda njegovog djeteta, njegove voljene kćerkice Cecilije.

Pogledajte video: Bryan porađa suprugu

Pokretanje videa...

Nogometš porodio ženu ispred zrgrade 00:54

Bryan je u krug kandidata za prvu momčad Chapecoensea tj. u klupsku U20 momčad trebao biti prebačen tijekom ljeta 2016. Krajem studenoga te godine prva momčad letjela je u Kolumbiju na utakmicu Cope Sudamericana protiv Atlético Nacionala.

Avion se srušio 20-ak minuta prije slijetanja, preživjela su tri nogometaša, dva člana posade i jedan novinar. Poginula je 71 osoba.

Bryan Borges je od početka prošlog prosinca otišao u klub u kojem je već bio na posudbi, drugoligaša Nautico Capibaribe iz Recifea. Desni 'bek', ove sezone čak i standardan, ali realno: jedan u moru brazilskih nogometaša.

Prije pet dana on i njegova supruga Myllena (26) snimljeni su sigurnosnom kamerom u liftu zgrade u kojoj žive. Nasmijani, sretni, zaljubljeni. Utoliko sretniji jer je Mylenna bila u poodmakloj trudnoći.

Termin poroda već je bio prošao, a mala Cecilia je očigledno jedno preslatko i - nevjerojatno odlučno biće. Mama i tata još su bili u zgradi kad je princeza odlučila 'Idem van'. Odma'!

Sigurnosna kamera koja snima plato ispred zgrade snimila je tatu Bryana kako se pretvara u babicu, a u pomoć mu pristižu suigrači koji žive u istoj zgradi.

Trče kao što na terenu nikad trčali nisu. Nose plahte, deke, jedni stoje uz Mylennu i Bryana, drugi trče po auto da se Mylennu preveze u obližnju bolnicu Esperança. Ali...

Od trenutka u kojem su izašli iz stana do trena u kojem je svijet dobio novu stanovnicu nije prošlo ni 10 minuta, Cecilia se rodila ispred zgrade, a porodio ju je vlastiti tata!

Onda su svi troje odvezeni u bolnicu da bi liječnici obavili što se još obaviti moralo, smjestili mamu i bebu u primjerene uvjete i konstatirali: svi su zdravi da zdraviji ne mogu biti, happy end - 100%.

Bryan je poslije društvene mreže zasuo fotografijama svojih voljenih dama i nakon što su sve prenijeli lokalni mediji dobio više medijske pažnje nego u cijeloj svojoj nogometnoj karijeri.

- Polegao sam Mylennu na tlo, ona viče 'Beba izlazi', ja pogledam i vidim Cecilijinu glavicu. Rodila se teška gotovo 3 kg i dugačka 46 cm. Bez ikakve dvojbe, bez imalo sumnje: najsretniji dan u mom životu - izjavio je ponosni tata i suprug.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom