Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nogometaš varao ženu, a ona tražila savez da ga suspendira

Nogometaš varao ženu, a ona tražila savez da ga suspendira
1

Poštovani Cai Zhenhua, predsjedniče Kineskog nogometnog saveza, preklinjem vas da izbacite Jiang Zhipenga iz reprezentacije, napisala je povrijeđena i prevarena supruga nogometaša

VIDEO

Kineski reprezentativac Jiang Zhipeng je bio glavni krivac za poraz Kine od Japana 0:1 jer je praktički asistirao Mehdiju Taremiju za jedini pogodak na utakmici. A iako je vjerojatno mislio da mu nakon poraza dan ne može biti gori, prevario se!

Nije očekivao da će se javiti i njegova supruga... Ona je nakon utakmice zatražila od Kineskog nogometnog saveza, ali i kluba da daju otkaz njezinom mužu! Ne, ne zbog loše igre, nego zbog toga što ju je prevario!

- Podržavala sam ga dok nije imao ništa, dok je bio siromašan, a moja ga je majka tretirala kao vlastitog sina. Moja mu je obitelj čak 'uskočila' s milijun kineskih juana za kuću u Shanghaiu kada mu je trebalo. Nismo proslavili vjenčanje i naša veza nikada nije bila izložena javnosti - napisala je Zhang Zhiyue na svojoj Weibo stranici pa je nastavila:

- Gotovo tri i pol godine, od četiri godine našega braka on je spavao s drugom ženom, a sada me pokušava prijevremeno otjerati u grob unatoč tome što smo deset godina zajedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gospođa Zhang Zhiyue je priložila i dokaze - nekoliko poruka koje su razmijenili njezin nevjerni suprug i navodna ljubavnica Xiao Bing. Zaprijetila je tužbom i pozvala reprezentaciju i klub da izbace njenog muža.

- Poštovani Cai Zhenhua, predsjedniče Kineskog nogometnog saveza, preklinjem vas da izbacite Jiang Zhipenga iz reprezentacije - napisala je povrijeđena supruga, a potom istu molbu uputila i predsjedniku Guangzhoua pa ga zamolila za suradnju s njenim odvjetnikom. Poručila je kako "vjeruje da će pravda biti zadovoljena".

O cijelom slučaju odlučio je progovoriti i sam Zhipeng:

- Ovaj je događaj ozbiljno naštetio mom životu i mojoj profesionalnoj karijeri. I još k tome, moji privatni problemi naštetili su reprezentaciji i klubu u kojem igram. Želim se iskreno ispričati svima. Žao mi je - rekao je utučeni reprezentativac Kine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu