Sport

Komentari 13

Nogometašici dosadile golišave fotke: Napustila stranicu za odrasle i vratila se na travnjak

Nogometašici dosadile golišave fotke: Napustila stranicu za odrasle i vratila se na travnjak

Nakon što je dobila otkaz u Charlton Athleticu, Madelene Wright odlučila je zaraditi nešto sa strane pa je otvorila profil na stranici za odrasle, ali čini se da ovo poglavlje ipak zatvara te se vraća na nogometne terene

Engleska nogometašica Madelene Wright (22) proteklih je mjeseci zarađivala od prodaje svojih golišavih fotografija na stranici za odrasle Only Fans, a mjesečna pretplata na njezin profil obožavatelje košta 50 dolara.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometašica Mia Kalašić

Krajem prošle godine, nogometašica je na društvenim mrežama objavila snimku u kojoj pije šampanjac za volanom skupocjenog Range Rovera zbog čega je dobila otkaz iz Charlton Athletica. 

Iako je video brzo uklonjen, klub je saznao za snimku zbog čega je odmah reagirao i dao nogometašici do znanja da ovakvo ponašanje neće tolerirati.

Atraktivna Madelene slobodno vrijeme iskoristila je za odmor u Dubaiju, te je svakodnevno častila fanove 'sočnim' fotografijama na kojim ističe svoje obline.

Nogometašica je u ovih par mjeseci svoj atraktivni izgled unovčila, ali isto tako je i povećala broj pratitelja na Instagramu. Kada je krenula s otvaranjem stranice za odrasle imala je 100.000 obožavatelja manje nego danas. 

Ipak, Madelene se odlučila vratiti nogometu te je na društvenim mrežama najavila povratak na terene. 

"Počinjem s treninzima. Nervozna sam, ali uzbuđena što ću ponovo obući kopačke", napisala je.

Za sada još uvijek nije poznato ima li Engleskinja određene ponude, ali njezina želja svakako je nastaviti igrati nogomet. 

Najčitaniji članci