Obavijesti

Sport

Komentari 8

Nogometni suci priznali da su homoseksualci: Više od 17 godina šutio sam i živio u laži

Nogometni suci priznali da su homoseksualci: Više od 17 godina šutio sam i živio u laži

Iskreno, bilo je to užasno putovanje koje je trajalo možda 17 godina tijekom kojeg sam živio kako nisam želio. Živio sam u laži na način kako su drugi željeli da živim, rekao je Wilson

VIDEO

Nogometni suci Craig Napier i Lloyd Wilson javno su priznali da su homosekusalci kako bi potaknuli i ostale da ne skrivaju svoje seksualno opredijeljenje. 

Inspirirani Jakeom Danielsom, postali su prvi homoseksualci u škotskom nogometu od Justina Fashanua koji je igrao za Airdrie. 

Škotski nogometni savez na službenom Twitter profilu objavio je video u kojem Napier otvoreno govori o svojoj seksualnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ljudi moraju biti vjerni sebi i živjeti sretno i osjećati se ugodno u svojoj koži. Ta promjena klime se mora prenijeti i na nogomet - kazao je Napier koji je sudio deset utakmica škotske Premier lige u sezoni 2021/22. 

Wilson pak sudi u nižim ligama, a na Youtube objavio je video u kojem je odgovorio zbog čega je tek sad odlučio 'izaći iz ormara'. 

-Iskreno, bilo je to užasno putovanje koje je trajalo možda 17 godina tijekom kojeg sam živio kako nisam želio. Živio sam u laži na način kako su drugi željeli da živim - rekao je Wilson. 

Podsjetimo, engleski nogometaš je sredinom svibnja u intervjuu za Sky News izjavio je da je gej, a jedini Britanac koji je u javnost 1990. izašao s tim priznanjem bio je Justin Fashanu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov