Sport

Komentari 23

Nogometni svijet opet u šoku: Umro suigrač četvorice Hrvata

Nogometni svijet opet u šoku: Umro suigrač četvorice Hrvata

Dionatan je bio iznimno popularan član naše momčadi i teško je shvatiti da je preminuo u tako mladoj dobi. Naše misli i molitve sada su uz njegovu obitelj i prijatelje, kazao je direktor Stoke Cityja Tony Scholes

POGLEDAJTE VIDEO:

Branič moldavskog nogometnog prvaka Šerifa Brazilac Dionatan Teixeira (25) preminuo je od srčanog udara u nedjelju dok je u dvorištu kuće u rodnom gradu Londrina igrao nogomet s prijateljima.

Teixeira je u Šerif stigao u veljači ove godine iz Stoke Cityja, a u momčadi iz Tiraspola igrao je s četvoricom hrvatskih nogometaša Josipom Brezovcem, Zvonimirom MikulićemAntom Kulušićem i Mateom Sušićem.

Za moldavskog prvaka ove je sezone odigrao deset utakmica.

- Cijela momčad, kao i svi radnici kluba, duboko su pogođeni ovog šokantnom viješću. Zauvijek će ostati u našim srcima - priopćio je Šerif.

Oglasio se i Stoke City u čijim redovima je Brazilac proveo tri godine uz jednu sezonu provedenu na posudbi u Fleetwood Townu.

- Dionatan je bio iznimno popularan član naše momčadi i teško je shvatiti da je preminuo u tako mladoj dobi. Naše misli i molitve sada su uz njegovu obitelj i prijatelje - kazao je izvršni direktor Stoke Cityja Tony Scholes.

Iako je Teixeira rođen u Brazilu, imao je i slovačko državljanstvo, gdje je igrao za Košice, Slovan, Banik i Bansku Bystricu prije transfera u Stoke City u srpnju 2014. Iza sebe je ostavio suprugu i kćer.