Sport

Komentari 58

Nole totalno poludio, smrskao reket pa preokrenuo Zvereva

Nole totalno poludio, smrskao reket pa preokrenuo Zvereva

Nijemac je i u četvrtom setu poveo 3-0, ali ni u toj dionici mu to nije bilo dovoljno. Srbin je spasio i 'break' loptu pri rezultatu 3-4 i uspio odvesti set u 'tie break' gdje je još jednom pokazao klasu

Novak Đoković pobijedio je u četvrtfinalu Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-7(6), 6-2, 6-4, 7-6(6) i plasirao se u polufinalu gdje ne bi trebao imati težak posao budući da ga tamo čeka kvalifikant Aslan Karacev.

Srbin je izgubio prvi set u napetom 'tie breaku' nakon što je vratio 'break' na servisu za set suparnika.

Drugi je set lakše od očekivanog dobio sa dva oduzeta servisa (6-2) i izgledalo je kao da će i treći otići na njegovu stranu.

No, Zverev se 'trgnuo' i prikazao igru koja mu je osigurala prvi set i brzinom munje otišao na 3-0. Đoković je potom uzeo svoj servis, a u sljedećem i zaprijetio Zverevu.

Srbin je imao 'break priliku' na 3-1, ali Zverev je pogodio fenomenalni 'inside-out' forhend. Novak nije mogao vjerovati, a kap koja je prelila čašu bio je as njemačkog tenisača u sljedećem poenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srbin je očito frustraciju prelio u nešto pozitivno budući da nije izgubio servis do kraja seta, dok je protivniku uzeo dva i set zaključio sa 6-4.

Zverev je ušao i u četvrti set furiozno pa ubrzo 'splasnuo'. Opet je Nijemac poveo 3-0, ali ni u toj dionici mu to nije bilo dovoljno. Srbin je spasio i 'break' loptu pri rezultatu 3-4 i uspio odvesti set u 'tie break' gdje je još jednom pokazao klasu.

Najčitaniji članci