Sport

Komentari 161

Nova optužba: 'Atiemwen me gušio, molila sam da prestane'

Nova optužba: 'Atiemwen me gušio, molila sam da prestane'

Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovati da se išta tako može uopće desiti, rekla je djevojka za RTL, koja je htjela ostati anonimna. Ona je druga navodna žrtva Dinamova igrača Atiemwena

Još jedna navodna žrtva Dinamova Nigerijca Iyayija Atiemwena odlučila je prekinuti šutnju i izaći u javnost. Djevojka koja je htjela ostati anonimna za RTL je opisala kako se Dinamov nogometaš odnosio prema njoj.

- Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, s drugom rukom me je opet počeo skidati. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati - rekla je u razgovoru za RTL.

Zbog straha i srama da će i nju osuđivati kao i Ivu Bošnjak, djevojku koja je prije nekoliko dana šokirala hrvatsku javnost optužbom da ju je Atiemwen napastovao, nije htjela otkriti identitet.

- Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovati da se išta tako može uopće desiti. Nisam vjerovala da ima takvu namjeru - nastavila je djevojka.

U stan su došli nakon noćnog kluba. Odvezli su, kaže, njegove prijatelje i nogometaše Rudeša Obanora iz Nigerije Anesa iz Bosne te otišli kući. Nisu bili sami. Tvrdi da je u stanu bilo još troje ljudi. Nitko na njene vriskove nije reagirao. Pobjegla je, kaže, u kupaonicu, a on je naposljetku zaspao.

Cijelu situaciju nije htjela ranije prijaviti policiji.

- Ne želim poput Ive biti predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva - izjavila je djevojka.

Kaže da je i njoj izgovorio iste riječi kao i Ivi Bošnjak

- Ja sam iz Dinama, velik sam igrač i mogu što god hoću.

Nakon javnog istupa Ive Bošnjak oglasio se i Dinamo. Iz kluba su demantirali cijelu situaciju. I sam Atiemwen demantirao je optužbe.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - poručio je Nigerijac.

Najčitaniji članci