Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
101 komentara

Nova pomoć Hajduku: Kupuju ulaznice, a ne dolaze na Poljud

Navijači okupljeni u 'Bilo srce' uoči utakmice Hajduk - Istra pokrenuli su akciju prodaje ulaznica navijačima koji ne mogu doći na Poljud, a žele pomoći svom klubu

hajduk.hr
Foto: hajduk.hr
101 komentara

I navijači koji ne mogu doći na Poljud gledati utakmice Hajduka kupuju ulaznice kako bi pomogli svom voljenom klubu.

Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo srce' odradio je nekoliko hvale vrijednih akcija, a posljednja u nizu pod nazivom 'Ako si tužan i nemo'š na Poljud doć' po svemu je jedinstvena.

Navijači okupljeni u 'Bilo srce' uoči utakmice Hajduk - Istra pokrenuli su akciju prodaje ulaznica među navijačima koji ne mogu doći na Poljud, a žele pomoći svom klubu. Bez najave i bez posebne promocije, prodali su 100-tinjak ulaznica, a dobar uspjeh potaknuo ih je na nove akcije.

Tako su već danas pustili u prodaju ulaznice za Kup utakmicu sa Splitom i prvenstveni sa Zadrom i vjeruju da će naići na veliki odaziv, pogotovo navijača iz dijaspore, kojima nije problem uplatiti 5, 10 ili više eura i tako pomoći Hajduku.

Akciju su podržali i prvotimci Hajduka, koji su jutros potpisivali ulaznice, na kojima će stajati i poseban pečat akcije, kako bi u krugovima kolekcionara imale posebnu vrijednost. Navijači koji simboličnim uplatama kupe ulaznice dobit će ih poštom na kućnu adresu, a novac će u cijelosti biti uplaćen na račun Hajduka.

Hajduk je po posjeti domaćim utakmicama jedinstven u Hrvatskoj. U šest prvenstvenih kola na Poljudu se okupilo gotovo 80.000 gledatelja, druga HNL momčad po gledanosti je Rijeka, koju je na Kantridi gledalo oko 35.000, treći je Dinamo s nešto preko 20.000 gledatelja... No treba uzeti u obzir i da je Hajduk gostovao i na Maksimiru i na Kantridi, dok se derbiji s Rijekom i Dinamom na Poljudu tek očekuju.

Naši partneri pišu
Message