Sport

Komentari 7

Srbi pišu: Novak se zbog Olgina rođendana vratio u Beograd...

Srbi pišu: Novak se zbog Olgina rođendana vratio u Beograd...

Srpkinja Olga Danilović, inače 131. tenisačica svijeta, nedavno je proslavila 21. rođendan, a na njezinoj proslavio prisustvovao je i Novak Đoković koji zbog problema s vizom nije nastupio na Australian Openu

Nakon 11-dnevne drame i konačne odluke australskog suda, srpski tenisač Novak Đoković (34) zbog problema s vizom deportiran je iz Australije. 

Letom iz Dubaija vratio se u Beograd, na aerodromu vješto izbjegao znatiželjne poglede i predstavnike sedme sile te odbio komentirati situaciju s Australian Opena.

Nakon Beograda, krenuo je put Crne Gore. Otišao je u Tivat te posjetio manastir Ostrog gdje mu je u jednom kafiću navijač ispričao vic o Federeru i Nadalu koji ga je dobro nasmijao.

Potom se vratio u Beogradu gdje je uživao na proslavi 21. rođendana mlade srpske tenisačice Olge Danilović, piše srpski portal Espreso, koji je objavio i snimku s proslave.

Đoković i 131. tenisačica svijeta veliki su prijatelji, a Olga je također bila jedna od sudionika humanitarnog turnira u Zadru prije godinu i pol kada je izbila pandemija korona virusa. 

Đoković se nije cijepio, ali je prema dokumentima koje je priložio i u Australiji, u prosincu prošle godine bio pozitivan na korona virus.

Francuzi su prvotno najavili kako samo cijepljeni igrači smiju nastupiti na Roland Garrosu, ali prema posljednim informacijama, Francuska je odlučila izmijeniti dosadašnji zakon vezan uz cijepljenje te svi oni koji su preboljeli koronu unatrag pola godine imaju pravo slobodno se kretati zemljom. 

No, s obzirom na to da se zakoni u ovoj pandemiji vrlo često mijenjaju pitanje je kakva će pravila vrijediti za nekoliko mjeseci.

Najčitaniji članci