Sport

Komentari 53

Mihić drugi put pozitivan nakon negativnog testa u petak, stiže novo pojačanje iz PPD-a...

Mihić drugi put pozitivan nakon negativnog testa u petak, stiže novo pojačanje iz PPD-a...

Hrvatska od 20.30 igra protiv Danske. 'Kauboji' moraju pobijediti ako žele zadržati šanse za polufinale, a ni danas Hrvoje Horvat neće moći računati na Lovru Mihića koji je ponovno pozitivan, a na Jaganjca do kraja Eura

Dosad smo se mogli zapitkivati "Ima li kraja?". Sada je jasno. Nema. Hrvatska rukometna reprezentacija danas od 20.30 igra protiv moćne Danske. Sve osim pobjede izbacuje nas iz svih kombinacija za polufinale, a izbornik Hrvoje Horvat ni ovog puta neće moći računati na Lovru Mihića koji je ponovno pozitivan na koronavirus. Umjesto njega, Horvat je pozvao Davora Ćavara, igrača PPD Zagreba.

Dobra je vijest, s druge strane, što su svi ostali članovi reprezentacije negativni pa ćemo koliko, toliko spremni dočekati goropadne Dance koji melju sve pred sobom, a preostaje vidjet, hoće li im 'kauboji' uspjetiti stati na put. Zasad su naredali Crnogorce, Slovence, Makedonce pa i Islanđane.

Zanimljivo, Mihić je bio pozitivan 14. siječnja, odnosno dan nakon utakmice s Francuzima, a jučer je dobio negativan test koji bi ga ubacio u akciju za današnju utakmicu. Ipak, ponovno je stigao pozitivan nalaz. 

U odnosu na zadnju utakmicu kadar hrvatske reprezentacije su pojačali Mateo Maraš i bivši golman austrijske reprezentacije Kristian Pilipović.

No, jedna je loša vijest stigla danas iz Hrvatske. Nakon ozljede glave, Halil Jaganjac dobio je i koronu te na njege Horvat neće moći računati do kraja prvenstva.

- Evo sad sam u Rijeci, htio sam se vratiti u Budimpeštu, ali nažalost i na antigenskom i na PCR testiranju sam bio pozitivan jutros tako da je za mene Euro završeno - otkrio nam je Jaganjac.

Kladionice nam danas ne daju baš nikakve šanse protiv Danaca, ali nisu nam davale ni one večeri u Krakovu. A svi znamo kako je to završilo...

Najčitaniji članci