Obavijesti

Sport

Komentari 36

Dinamo otvara tribine svojim navijačima za dvoboj s Valurom

Dinamo otvara tribine svojim navijačima za dvoboj s Valurom

Dinamo je odlučio sam krenuti u rješavanje stadiona. Više ne možemo čekati, ništa se ne pomiče, pa moramo sami reagirati, rekao je Mirko Barišić. Travnjak je zbog zaraze u lošem stanju...

Dinamo je danas svečano predstavio novog generalnog sponzora za sljedeću sezonu, tako će hrvatski prvak na prsima svojih dresova sljedeće tri sezone reklamirati PSK kladionicu. U Maksimiru ne kriju oduševljenje novim marketinškim potezom, kao ni financijskim aspektom sklopljenog partnerstva, a PSK tako kao generalni sponzor mijenja "Lana grupu" koja je bila generalni sponzor "modrih" prošle sezone.

Pokretanje videa...

Dinamova nova pojačanja 21:23

Cijelu svečanost u maksimirskim odajama započeo je predsjednik kluba Mirko Barišić koji se prvo iskreno zahvalio novim partnerima iz PSK kladionice, prepričao detalje iz povijesti kada je Dinamo još 1969. godine na svom dresu imao sponzora "Croatju", kako je 2000. godina teklo partnerstvo između Dinama i Siemensa, ali i kako su u Dinamu odlučili sami krenuti rješavati "slučaj stadion".

- Evo, ovo ću sada reći po prvi puta, ali Dinamo je odlučio sam krenuti u rješavanje slučaja Dinamovog stadiona. Više ne možemo čekati, ništa se ne pomiče, pa moramo sami reagirati. Iskreno sam uvjeren kako bi Dinamo kroz tri-četiri godine mogao dobiti novi funkcionalan stadion, ta bi nas priča koštala oko 450 milijuna kuna i tu želimo partnera pronaći u Gradu Zagrebu - poručio je Barišić.

U Dinamu se svakodnevno pripremaju i za otvaranje europske sezone, domaću utakmicu (7. srpnja) s islandskim Valurom. Maksimirski teren danas izgleda u lošem stanju, opet je neka zaraza "napala" travnjak hrvatskog prvaka, ali u Dinamu nema brige, sve će biti riješeno do utakmice s Islanđanima. Miljenko Sakoman svakodnevno brine o terenu, pa tu nema nikakve drame, dinamovci će imati savršene uvjete za ogled s Valurom.

A dobra vijest i za sve navijače Dinama, u klubu su se potrudili, te svojim fanovima omogućili dolazak na utakmicu s Islanđanima. Naravno, na Maksimiru neće u pogonu biti neupotrebljiva istočna tribina, zatvoren će biti i južni dio stadiona, dok će Dinamovi navijači moći na zapadnu i sjevernu tribinu. I tu neće morati biti na ikakvoj distanci, BBB će moći i navijati u skupini, dapače na stadionu se neće trebati nositi niti zaštitne maske. Ali jasno, na stadion mogu tek uz predočenje Covid putovnice ili Covid potvrde.