Obavijesti

Sport

Komentari 0

Novi izazov za kolekcionare: Izlazi album sa sličicama koji vodi kroz povijest 'vatrenih'...

Novi izazov za kolekcionare: Izlazi album sa sličicama koji vodi kroz povijest 'vatrenih'...
3

Skeniranjem QR kôda u albumu svi sakupljači sličica imaju priliku glasati za najbolju postavu hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, birajući između legendarnih igrača za svaku poziciju

VIDEO

Hrvatski nogometni savez najavio je izdavanje albuma sa sličicama “Vatreni put”, svojevrsnu enciklopediju hrvatske nogometne reprezentacije i svih uzbudljivih avantura Vatrenih koje smo pratili posljednjih 30 godina, objavio je HNS.

Pokretanje videa...

Video vijesti 00:54

Prvi put u povijesti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju priliku kućnoj biblioteci dodati štivo koje sadrži pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a pa do nastupa u Ligi nacija 2023. No, ovo nije još samo jedan album sa sličicama već jedinstven, interaktivan album koji priča kako se hrvatska nogometna reprezentacija izgradila do statusa koji danas ponosno nosi.

Za ljubitelje nogometa "Vatreni put" ima neprocjenjivu vrijednost. Malo je onih koji, čak i ako ne prate aktivno nogometna zbivanja, ne pamte posebne trenutke, poput nastupa Maradone u prijateljskoj utakmici protiv Argentine 1994. ili golove Šukera i njegovo odobravanje glavom i slavlje na prvenstvu u Francuskoj. U novijoj nogometnoj povijesti, u kolektivnoj svijesti, živi cijeli spektar emocija koju su mnogi Hrvati osjećali pomno prateći nekoliko produžetaka s jedanaestercima na slavnom prvenstvu u Rusiji. Svi ti trenuci, i mnogi drugi, opisani u “Vatrenom putu”, čine važan dio hrvatske nogometne povijesti.

Sve te trenutke kroz objektiv svojih fotoaparata zabilježili su naši najbolji sportski fotografi pa ćete moći uživati u spektakularnoj fotodokumentaciji Radiše Mladenovića, Roberta Beloševića, Siniše Hančića, Matka Biljka i Drage Sopte.

Prvi put na tržištu dostupna je digitalna platforma, osmišljena kao spoj napredne tehnologije i zanimljivih sadržaja. Skeniranjem QR kôda, dostupnog u albumu ulazi se u digitalnu nogometnu galaksiju. Tamo sve kolekcionare očekuje mnoštvo vrijednih nagrada i dodatnih sadržaja koji će činiti pravu poslasticu istinskim nogometnim fanovima.

Svaka sličica sadrži jedinstveni QR kôd koji nakon skeniranja otkriva poseban sadržaj. U aplikaciji čekaju kvizovi koje svakako vrijedi zaigrati jer donose vrijedne nagrade. Dodatnu draž nosi jedinstveni izazov kojim se može postati ključni dio nogometne povijesti. Svi sakupljači sličica imaju priliku glasati za najbolju postavu hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, birajući između legendarnih igrača za svaku poziciju.

Nema pravog vatrenog navijača koji se nije barem jednom zamislio kako odjeven u dres s crvenim i bijelim kvadratićima stoji na centru i napeto iščekuje sučev zvižduk za početak utakmice. Uz digitalnu platformu "Vatreni put" svi hrvatski nogometni zaljubljenici imaju priliku odjenuti sveti dres te iz udobnosti vlastitog naslonjača otploviti u nezaboravne trenutke hrvatske nogometne povijesti!

- Iznimno sam zadovoljan činjenicom da izlazi album sa sličicama posvećen uspješnoj povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. On nije samo kronika puta Vatrenih od povijesne utakmice protiv SAD-a do najvećih uspjeha osvajanjem četiriju medalja, već i ono što ostaje u naslijeđe generacijama koje tek dolaze. Uvjeren sam da će “Vatreni put” pronaći put do kolekcionara i navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji će se tako još jednom prisjetiti veličanstvenih dosega Vatrenih kroz povijest - rekao je za HNS predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice). Glavni distributer albuma je Tisak d.d., a bit će dostupan na svim releventnim prodajnim mjestima od 20. veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao