Obavijesti

Sport

Komentari 8

Novi kiks Dortmunda: Ivica Olić igrao u porazu Wolfsburga

Novi kiks Dortmunda: Ivica Olić igrao u porazu Wolfsburga
7

Prvak Bundeslige posljednje dvije godine, dortmundska Borussija, ove sezone nikako ne može pronaći pravi ritam u domaćem prvenstvu, pa je i ove subote kiksala

VIDEO

Pred 80.000 navijača Borussija je odigrala samo 0-0 protiv Stuttgarta, pa i dalje Kloppova momčad ne može uhvatiti kontakt s vodećim Bayernom. Recimo da su ove dvije momčadi prošle sezone odigrale remi u Dortmundu, ali tadašnji remi je zbilja bio spektakularan, završilo je uz osam pogodaka.

Moglo je i ove subote biti pogodaka, ali brojne su šanse ostale neiskorištene. Za domaćina je pred kraj utakmice Lewandowski pogodio gredu, ali su se i tijekom cijele utakmice domaći igrači ispromašivali pred Ulreichom. Imali su i gosti svoje prilike, primjerice, Vedad Ibišević je u drugom dijelu išao sam prema domaćim vratima, a tom prilikom se možda mogao svirati i jedanaesterac za Stuttgart.

Kako god, završilo je i bez golova i bez pobjednika, a hrvatski nogometaš Ivan Perišić je u igru ušao u 76. minuti.

Osim Borussije (D) izgubio je i Schalke u ovom 10. kolu, još jedna momčad iz vrha ljestvice. U 91. minuti je Hoffenheim golom Schipplocka pobijedio u tom ogledu 3-2. Schalke je dva puta stizao vodstvo Hoffenheima, ali nakon tog gola u 91. minuti bilo je jasno da je kraj za goste iz Gelsenkirchena.

Ovo je Schalkeu bio prekid serije od šest uzastopnih pobjeda (u svim natjecanjima), kao i prvi poraz nakon 22. rujna (od Bayerna).

Nakon dvije pobjede zaredom (prvenstvo i Kup), vrlo brzo je došlo prizemljenje za Wolfsburg koji je u Nürnbergu poražen s 1-0. Gebhart je u 76. minuti postigao jedini pogodak, a recimo da je za goste Ivica Olić igrao do 62. minute, dok je Srđan Lakić uobičajeno u igru ušao u drugom dijelu (u 84. minuti).

Recimo da je još Hannover s 2-0 na domaćem travnjaku svladao Augsburg, dok su u Mönchenglaadbachu Borussija i Freiburg odigrali bez pobjednika (1-1).

Bundesliga, 10. kolo:

  • Borussia (D) - Stuttgart 0-0
  • Borussia (M) - Freiburg 1-1 (Camargo 42 / Caligiuri 77-11m)
  • Hannover - Augsburg 2-0 (Diouf 26, Stindl 85)
  • Nürnberg - Wolfsburg 1-0 (Gebhart 76)
  • Hoffenheim - Schalke 3-2 (Volland 13, Firmino 67-11m, Schipplock 90+1 / Neustädter 37, Uchida 82)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera