Sport

Komentari 22

Oklahoma gradi supermomčad! Nakon Carmela stiže i Wade?

Oklahoma gradi supermomčad! Nakon Carmela stiže i Wade?

Oklahomi će trebati i četvrta lopta pošto su u momčadi već Westbrook, George i Carmelo, a što bi se tek dogodilo da još dođe i Dwayne Wade! Ovako na papiru bila bi to momčad za velike dosege

Još uvijek se nisu smirile strasti zbog dolaska Carmela Anthonyja, a sada Oklahomu drma novi potres! Ako je suditi prema riječima uglednom košarkaškog novinara Adriana Wojnarowskog, OKC sprema još jedno bombastično pojačanje - Dwaynea Wadea.

Naravno, u tom slučaju Oklahomi će trebati i četvrta lopta pošto su u momčadi već Russell Westbrook, Paul George i Carmelo Anthony, a što bi se tek dogodilo da još dođe i Dwayne Wade! Ovako na papiru bila bi to momčad za velike dosege.

Wojnarowski inače piše za ESPN, a sada javlja da je Wade uspio postići dogovor s Chicagom te da će sporazumno raskinuti suradnju. Priliku žele iskoristiti Cleveland, Miami, San Antonio i Oklahoma.

Sve to događa se nakon što se dugogodišnji član Miami Heata vratio u rodni Chicago. Tamo je proživio jednu vrlo turbulentnu sezonu kroz koju se govorilo o podjelama i svađama u svlačionici, kako mlađi košarkaši ne poštuju one starije...

Wade je odlučio otići, a odlazak ga je koštao 8 milijuna eura od ukupnih 23,8 milijuna koliko je zaradio prošle sezone igrajući pod svjetlima United Centra. Automatski je dobio pozive četiri kluba, a prema većini procjena Oklahoma je najbliža njegovu dovođenju.