Obavijesti

Sport

Komentari 214

Novi šok u Maksimiru: Dinamo otpustio cijeli Bjeličin stožer!

Novi šok u Maksimiru: Dinamo otpustio cijeli Bjeličin stožer!
2

Igrači i stručni stožer Dinama nisu pristali na smanjenje plaća, pa su u Maksimiru povukli drastične poteze i smijenili cijeli stožer Nenada Bjelice. Trener Dinama još uvijek je na svojoj funkciji, no do kada?

U Maksimiru nema mira, dapače unutarnji nemiri sve su veći. Dinamo je danas na službenim stranicama objavio novo priopćenje, 'modri' su raskinuli ugovore s cijelim stručnim stožerom Nenada Bjelice. Bivši su tako postali Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović! 

Pokretanje videa ...

Još nisu poznati svi detalji ove priče, ali sve je povezano s odbijanjem smanjenja njihovih plaća. Podsjetimo, prvotimci Dinama i članovi stručnog stožera nisu pristali na klupsku odluku o smanjenju plaća, a 'najdeblji kraj' za sada su izvukli članovi stručnog stožera.

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

U Dinamu nisu otkazali i Nenadu Bjelici, ali je teško povjerovati da će trener hrvatskog prvaka do daljnjega ostati u Maksimiru. Pogotovo što su 'bivši' postali i njegovi najvjerniji suradnici Rene Poms i Martin Mayer s kojima je Nenad Bjelica radio od samih početaka svoje trenerske karijere. U Maksimiru će sljedećih dana biti prilično napeto, tenzije između igrača i Bjelice s jedne, te uprave kluba s druge strane svakim danom sve višu rastu.

Službeno priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

'Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo:

1. Rene Poms
2. Nino Bule
3. Silvije Čavlina
4. Martin Mayer
5. Karlo Reinholz
6. Jasmin Osmanović

Klub će dalje komunicirati putem priopćenja na službenoj web stranici GNK Dinamo.'