Obavijesti

Sport

Komentari 120

Plenković stiže na utakmicu Hrvatske i Japana! Novi susreti osmine finala, što je na meniju?

Plenković stiže na utakmicu Hrvatske i Japana! Novi susreti osmine finala, što je na meniju?

U subotu smo doznali i prvi četvrtfinalni par. Nizozemska će se sučeliti s Argentinom, a danas su na rasporedu nove dvije utakmice osmine finala. Francuska od 16 sati igra protiv Poljske, dok u onom kasnijem terminu stupa Engleska protiv Senegala

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Svjetsko nogometno prvenstvo , Katar 2022.
Sortiranje događaja
LEO, GDJE SI?

Gdje je Messi? Ti si s*anje, vikao je jedan australski navijač tik uz teren dok je Lionel izvodio slobodnjak za Argentinu u 35. minuti.

Dvanaeset sekundi poslije Leo je zabio za vodstvo u osmini finala i pretekao Diega Maradonu devetim golom na mundijalima. Više pročitajte OVDJE 

JAPANSKI IZBORNIK

Izbornik Japana Hajime Moriyasu i jedna od najvećih zvijezda reprezentacije, kapetan Yuto Nagatomo najavili su osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske koja se igra u ponedjeljak od 16 sati na stadionu Al Janoub u Dohi. Više pročitajte OVDJE 

DALIĆ UOČI JAPANA

Hrvatska u ponedjeljak od 16 sati na Al Janoub stadionu igra osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. Fantastična atmosfera je u reprezentaciji, manje probleme ima Borna Sosa, ali svi ostali su maksimalno spremni i koncentrirani na Japance. Susret su najavili izbornik Zlatko Dalić i Joško Gvardiol. Više pročitajte OVDJE

PLENKOVIĆ STIŽE U KATAR

Premijer Andrej Plenković prisustvovat će u ponedjeljak utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Japana, potvrdio je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

"Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju u osmini finala. S njim će biti i sin Mario", rekao je Milić.

Premijer će boraviti u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija, a uz njega će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

"Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će 'Vatreni' nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske", dodao je glasnogovornika Vlade.

PRIJETE KARTONI

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i branič Dejan Lovren jedini su naši igrači koji su dobili žute kartone i prijeti ima opasnost od propuštanja mogućeg četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Katru i morat će pripaziti na utakmici protiv Japana.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Komentari 120