Obavijesti

Sport

Komentari 1

Novi trener Kontreca i Ivića: Sigurdsson u Gummersbachu!

Novi trener Kontreca i Ivića:  Sigurdsson u Gummersbachu!
5

Ovim smo potpisom dobili nešto zaista posebno. Goggi je rukometna legenda. Ima nevjerojatno iskustvo, ali i sam je uzbuđen oko novoga posla, rekao je sportski direktor Schindler za službenu stranicu kluba

VIDEO

Iz kluba Filipa Ivića i Tina Kontreca, Vfl Gummersbacha, nisu odmah htjeli otkriti ime nasljednika Torgea Grevea na trenerskoj poziciji sve do početka tjedna. Sada su napokon otkrili kako će to biti Gudjon Valur Sigurdsson, Islanđanin koji se tek prije nekoliko dana oprostio od igračke karijere. 

- Ovim smo potpisom dobili nešto zaista posebno. Goggi je jedan od najboljih rukometaša na svijetu u zadnjih 20 godina, rukometna legenda. Ima nevjerojatno iskustvo, ali i sam je uzbuđen oko novoga posla - rekao je sportski direktor Christoph Schindler za službenu stranicu kluba koji se natječe u drugoj rukometnoj Bundesligi.

Rhine-Neckar Lions - The Owls Ludwigshafen

Ugovor su sa Sigurdssonom potpisali do 2022. 

Sigurdsson je imao doista impresivnu igračku karijeru. Osvojio je 17 naslova prvaka u pet različitih država i 25 godina profesionalne karijere uključujući tri naslova prvaka Njemačke i jedan naslov osvajača Lige prvaka. 

U karijeri je zabio 1.875 gol u 364 utakmice za islandsku reprezentaciju, osvojio srebro na Olimpijskim igrama i broncu na EP-u.

Germany - Iceland

U karijeri je zaigrao i za Gummersbach od 2005. do 2008.

- Moja obitelj i ja smo se uvijek osjećali jako ugodno u Gummersbachu i imamo divne uspomene na to razdoblje. Upravo zbog toga se veselim povratku - rekao je Sigurdsson pa dodao:

- Želim nastaviti odličan posao koji je započeo Torge Greve. 

- Goggi je simbol za jak karakter, ali i uspjeh. Sada želimo da to prenese na našu momčad i bude uzor za sve mlade igrače u Gummersbachu i cijeloj Bundesligi - kazao je i zaključio.

- Čim to dozvole prilike s korona virusom, Goggi će doći u Gummersbach pa ćemo napraviti presicu na kojoj ćemo ga predstaviti kao našega novoga trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica