Obavijesti

Sport

Komentari 0

Objesio se bivši poljski reprezentativac Ledwon

Objesio se bivši poljski  reprezentativac Ledwon
1

Adama Ledwona (34), nogometaš Austrije Kärnten, pronašli su u četvrtak ujutro obješenog u svom stanu u Klagenfurtu

VIDEO

Ledwon je za Poljsku skupio 18 nastupa i jedan gol. Od 1997. do 1999. godine bio je član Bayera iz Leverkusena za kojeg je odigrao deset utakmica. Na Europskom je prvenstvu radio kao stručni komentator austrijske državne televizije ORF, za koju je prošle nedjelje komentirao dvoboj Poljaka i Nijemaca.
Najbizarniji dio cijele priče njegov je intervju u utorak objavljen na poljskom internetskom portalu weszlo.pl, u kojem je najavio pobjedu Poljaka nad Austrijancima uz morbidan zavjet.
- Pobijedit ćemo u toj utakmici, moramo. Taj je sraz pitanje života i smrti. Ako ne uspijemo, objesit ću se o stup javne rasvjete u Klagenfurtu.
Ono što su novinari portala shvatili kao pomaknuti smisao za humor, nesretni je Poljak sproveo u djelo u svom stanu, na dan utakmice Poljaka i Austrijanaca. Pronašao ga je klupski suigrač Patrick Wolf. Razlozi samoubojstva nisu jasni.
Ledwon je sucidalnim činom napustio obitelj, suprugu Mariolu i dvoje malodobne djece - Kamilu i Wojliecha. Obitelj je trenutačno pod nadzorom austrijskoga Crvenoga križa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'
VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH
TREĆI U POVIJESTI

VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH

BANJA LUKA - Borac je kolo prije kraja prvenstva BiH pobijedio Igman Konjic 4-3 i tako osigurao treći naslov prvaka, prvi nakon tri godine. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka navijači su utrčali u teren i uslijedilo je veliko slavlje. Veliki obol u naslovu prvaka imao je i bivši igrač Hajduka Jakov Blagaić, kao i bivši igrači Rijeke Zoran Kvržić i Srđan Grahovac