Obavijesti

Sport

Komentari 11

Obračun u podne za čelnika HKS-a: Šuker protiv Radića

Obračun u podne za čelnika HKS-a: Šuker protiv Radića
1

PREDSJEDNIČKI IZBORI Žao mi je što naše košarkaške legende ne žele biti predsjednici, to ih ne zanima, kaže Mirko Novosel uoči izbora za čelnika HKS-a...

VIDEO

Danko Radić službeno je na vlasti u HKS-u 11 godina, premda je prvi čovjek hrvatske košarke već 20 godina. Te 1995. Hrvatska je posljednji put osvojila odličje na velikom natjecanju. Danas u Mimari 78 izaslanika točno u podne birat će između Radićeva ostanka ili povratka Ivana Šukera na čelo HKS-a.

Šuker je već jednom bio predsjednik HKS-a, tu dužnost obavljao je od 2002. do 2004., kad ga je za ministra financija postavio tadašnji premijer Ivo Sanader.

- Šuker je bio jako dobar predsjednik. Stalo mu je do košarke, vezan je uz nju jer je predsjednik Gorice. Sjećam se da me nazvao 2002. i rekao da pođem s njim u Stuttgart na završnicu juniorskog EP-a. Vozili smo se deset sati do Stuttgarta da bismo gledali kako Ukić, Tomas i ostatak društva osvajaju zlato. Malo koji predsjednik bi to učinio. I da, Šuker kaže da će osigurati novac. Radić je bolestan i nisam siguran da može ostati predsjednik - rekao je Mirko Novosel.

HKS-u su svakako nužne promjene, bez obzira tko je predsjednik. Ne smije se događati da na vrijeme ne izvade putovnicu za Shavonte Zellous ili da dva mjeseca uoči Eurobasketa, čija se jedna skupina igra u Zagrebu, nema niti jednog plakata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Šteta je što nema naših legendarnih košarkaša koji žele biti predsjednici saveza. To ih očito ne zanima - zaključio je Novosel.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića