Obavijesti

Sport

Komentari 7

Obrvan: Ne bojim se Hrvatske, većinu igrača dobro poznajem

Obrvan: Ne bojim se Hrvatske, većinu igrača dobro poznajem
1

Ma nema tu emocija. To je posao. Trenutno je Makedonija moja reprezentacija. Za mene su to najbolji igrači i na meni je da ih pripremim što bolje, kaže Ivica Obrvan

VIDEO

Nakon rutinskih pobjeda na startu Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Austrije, Tunisa i Irana, Hrvatsku u srijedu u 17 sati očekuje derbi skupine. Čekaju nas neugodni Makedonci koje trenira hrvatski trener Ivica Obrvan. 

Slavko Goluža rekao je kako zna da će Makedonija biti nabrijana, a derbi dvije najbolje momčadi skupine B najavio je na konferenciji za novinare i Ivica Obrvan. 

Obje momčadi imaju maksimalan učinak nakon tri kola.

- Moramo odigrati dobro, to je jedino o čemu razmišljam. Ne bojimo se Hrvatske, iako je to reprezentacija koja spada među kandidate za zlato na SP-u - rekao je Obrvan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neće mu biti problem igrati protiv svoje Hrvatske.

- Nema tu emocija. To je posao. Trenutno je Makedonija moja reprezentacija. Za mene su to najbolji igrači i na meni je da ih pripremim što bolje za utakmicu protiv Hrvatske u srijedu. Svim srcem i dušom želim što bolji rezultat za Makedoniju, a Hrvatskoj svu sreću u nastavku turnira - dodao je Obrvan.

Makedonski izbornik dobro poznaje Golužinu reprezentaciju.

- Došli smo u lijepu situaciju igrati za prvo mjesto. O protivniku u osmini finala ne razmišljam jer nas čekaju još dvije teške utakmice. Hrvatske se diže u formi, ali poznajem sve te igrače. Neke i sad treniram. 

- Hrvatska je dosad dominirala u obrani i potom zabijala iz brze tranzicije. Morat ćemo napraviti nešto veliko da bismo ih dobili - rekao je za kraj Ivica Obrvan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu