Obavijesti

Sport

Komentari 7

Od slavnog Calderona ostao je tek jedan zid, a i on neće dugo

Od slavnog Calderona ostao je tek jedan zid, a i on neće dugo
6

Legendarni 'Estadio Vicente Calderón' bio je dom Atletico Madrida od svoje izgradnje 1966. sve do 2017. Njegov je kapacitet bio 54,907, a sada je ostao tek jedan išarani zid, a i on će uskoro - 'pasti'

VIDEO

Bivši stadion Atletico Madrida, slavni 'Calderon' spao je na tek jedan zid. Naime, nalazi se u procesu rušenja i prenamjene, a Atletico je već preselio u novi dom, na velebni Wanda Metropolitano.

Legendarni 'Estadio Vicente Calderón' bio je dom Atletico Madrida od svoje izgradnje 1966. sve do 2017. Njegov je kapacitet bio 54,907 sjedećih mjesta smještenih na obalama rijeke Manzanares u dijelu španjolskog glavnog grada zvanog Arganzuela.

Stadion je prvotno nazvan 'Estadio Manzanares' , a kasnije je preimenovan u Vicente Calderón u čast dugogodišnjeg predsjednika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ESP, UEFA CL, Atletico Madrid (ESP) vs FC Bayern Muenchen (GER)

Kako je romantični 'Calderon' postao gradilište, postao je zanimljiv i onima koji nemaju puno veze s klubom i nogometnim utakmicama. Tako je pred kraj prošle godine skupina mladića kriomice ušla na razrušeni stadion pa razljutila tvrtku zaduženu za njegovo rušenje.

Coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Madrid

- Samo smo htjeli snimiti neki materijal da ljudi vide u kakvom je stanju stadion. Nikome nismo htjeli nauditi ili neku štetu napraviti, prema ovom stadionu imamo puno poštovanja - rekao je Allprex, jedan od članova te grupe.

To što su oni mislili i htjeli ne zanima kompaniju koja je zadužena za rušenje stadiona. Netko je mogao stradati, a grupi mladića prijeti i do šest mjeseci zatvora zbog ilegalnog upada na posjed.

ESP, UEFA CL, Atletico Madrid (ESP) vs FC Bayern Muenchen (GER)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...