Obavijesti

Sport

Komentari 53

Odbjegli dinamovac potpisuje za Rijeku! Murić kod Bišćana

Murić je kao jedan od najvećih europskih talenata otišao u Ajax, ali seniorski tim gotovo nije vidio. Bio je u Pescari i Bragi, bez većeg traga. Rijeka bi mogla biti klub u kojem će napokon potvrditi nadarenost

VIDEO

Rijeka je na korak do dovođenja Roberta Murića, 22-godišnjeg ofenzivnog veznjaka koji je prije pet godina uz puno prašine otišao iz Dinama u Ajaxov podmladak.

U Rijeci potvrđuje talent?

Murić na Kvarner dolazi iz portugalske Brage, portugalski klub danas je objavio kako je raskinuo ugovor s hrvatskim nogometašem, a vijest su prenijeli i tamošnji najtiražniji sportski listovi, 'A Bola' i 'Record'.

Murić bi u petak ili najkasnije subotu trebao stići u Rijeku i potpisati ugovor. Zimski prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. veljače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Murić je iz Dinama otišao bez ijedne odigrane minute u prvoj momčadi, a igračev otac (Branko) tužio je Zdravka Mamića da mu je prijetio smrću dok su on, Robertov menadžer (bivši igrač Dinama) Željko Pakasin i obiteljski prijatelj Davor Čurković u Maksimiru s tadašnjim Dinamovim izvršnim dopredsjednikom Mamićem pregovarali o novome ugovoru.

Mamić je krivnje sudski oslobođen, a Robert kao jedan od najvećih europskih talenata otišao u Ajax. Igrao je 54 puta za mladu momčad Kopljanika (15 golova i 9 asistencija), ali seniorski tim gotovo da i nije vidio.

Potom je godinu dana bio u Serie B, u Pescari (samo 6 utakmica i 1 gol) da bi onda u kolovozu 2017. otišao u Bragu. Igrao je za B momčad bez naročitog uspjeha...

Rijeka bi mogla biti klub u kojem će Murić, pod vodstvom Igora Bišćana, napokon potvrditi svoju neupitnu nadarenost!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića