Obavijesti

Sport

Komentari 16

Odluka Disciplinskog suca: Hajduku 235.000 kuna kazne

Odluka Disciplinskog suca: Hajduku 235.000 kuna kazne
1

Hajduk je kažnjen kaznom u iznosu od 60.000 kuna zbog bacanja pirotehničkih sredstava u tri navrata protiv Cibalije te prekida igre zbog zapaljene mreže gola

VIDEO

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević donio je odluke o kaznama za klubove zbog prekršaja učinjenih od strane navijača na pet utakmica.

Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 80.000 kuna zbog paljenja i bacanja baklji u utakmici kod Istre (59. minuta) i hukanja od strane domaćih navijača prema igraču Henri Belleu u 55. i 65. minuti. O prekršajima na ovoj utakmici Disciplinski sudac je ponovo odlučivao nakon što je Komisija za žalbe Prve lige prihvatila žalbu Hajduka na raniju odluku jer u obrazloženju nisu bile navedene posebno visine kazni za pojedini prekršaj pa je odluka bila ukinuta. U novoj odluci Disciplinski sudac naveo je da je kazna za pirotehniku 30.000 kuna, a za rasizam 50.000 kuna.

Dinamo je kažnjen kaznom u iznosu 40.000 kuna zbog bakljade od strane navijačke skupine BBB (27. minuta) u derbiju protiv Hajduka, a HNK Hajduk novčanom kaznom od 45.000 kuna zbog bakljade (15. i 62. minuta) i trganja i bacanja sjedalica s tribine od strane navijačke skupine Torcida.

Rijeka je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna zbog bakljade od strane navijačke skupine Armada (59. i 61. minuta), a HNK Hajduk sa 50.000 kuna zbog bakljade Torcide u 60. 61. minuti.

Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna zbog bacanja pirotehničkih sredstava u 42., 60. i 62. minuti u utakmici protiv Cibalije te prekida igre zbog zapaljene mreže gola.

Zbog ubacivanja baklji u teren za igru od strane navijačke skupine Demoni u 71. minuti utakmice NK Istra 1961 kažnjena je novčanom kaznom od 50.000 kuna, a istim iznosom i HNK Rijeka zbog identičnih prekršaja od strane Armade u 61. minuti.

Kako se kod svih kažnjenih klubova radi o ponovljenim prekršajima (kod nekih i više puta), za očekivati je da će u slučaju daljnjih ponavljanja ovakvih prekršaja od strane navijača, klubovi biti kažnjeni igranjem utakmica bez gledatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići