Obavijesti

Sport

Komentari 51

Odluka na Old Traffordu: Alex se najviše boji suca Webba

Odluka na Old Traffordu: Alex se najviše boji suca Webba
1

Nadam se da nas veliki sudački previd neće koštati pobjede, indirektno je Alex Ferguson prozvao suca Webba uoči odlučujućeg susreta s Chelseajem na Traffordu

VIDEO

Menadžer Manchester Uniteda uoči odlučujućeg derbija za premierligaški naslov s Chelseajem u nedjelju u prepoznatljivom stilu je opet počeo pucati po sucima. Doduše, ovaj put s prigušivačem jer je djelitelj pravde Unitedov 12. igrač Howard Webb.

Prgavi Škot je u lovu na rekordni 19. naslov (čime bi preskočio Liverpool) najvećeg protivnika vidi u Webbu koji je po mišljenju Fergieja u zadnjih par navrata oštetio United.

- Da budem iskren, nadam se da nas veliki sudački previd neće koštati pobjede. Howard Webb je sigurno najbolji sudac u zemlji. No, nadam se da će se nama ovaj put sreća nasmiješiti - rekao je Ferguson očito aludiravši na prošlotjedne sumnjive sudačke odluke koje su gurnule Chelsea do pobjede protiv Tottenhama.

Ferguson je poznat po kritiziranju sudaca zbog čega je u ožujku zaradio kaznu od pet utakmica nakon kritizirianja suca Atkinsona na poraza od Chelseaja.

Chelsea je početkom ožujka imao nevjerojatnih 15 bodova zaostatka, ali situacija se zakomplicirala nakon Unitedovog poraza kod Arsenala, a zaostatak se smanjio na samo tri boda. Carlu Ancelottiju igra samo pobjeda želi li obraniti naslov dva kola prije kraja. Na Fergusonove provokacije nije nasjeo.

- Za rat je potrebno dvoje ljudi, a ja sam pacifist. Imam potpuno povjerenje u engleske suce - rekao je talijanski strateg kojem poraz na Old Traffordu vjerojatno značio i odlazak s Chelseajeve klupe:

- Svaki klub ima pravo promijeniti menadžera na kraju sezone ako to želi. Ne kažem da nisam imao problema, ali sam nastojao dati sve od sebe. Ali o mom poslu ocijenit će iz kluba. Ako ga smatraju dobrim, zadržat će me, ako ne, onda mogu mijenjati.

United pobjeđuje kad Webb sudi na Old Traffordu

Menadžer Uniteda često je na meti imao premierligaške suce, a po lošem će pamtiti prošlogodišnji odlučujući okršaj s Chelseajem kad su suci priznali Drogbin gol iz očitog zaleđa.

Ako je suditi po statistici Fergie nema razloga za strah jer je United pobjeđivao zadnjih deset susreta koje je Howard Webb sudio na Old Traffordu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'