Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
125 komentara

Odluka suda u Beogradu: 14 Torcidaša morat će u zatvor

Trojica su kažnjena novčano s po 20.000 dinara (oko 1200 kuna)  zbog nošenja palica i baklji. Policija je identificirala i huligana koji je u četvrtak oko 3.30 na benzinskoj crpki u Vrčiću napisao slovo U

Foto: Blic
125 komentara

Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 navijača Hajduka na 15 dana zatvora. Ostalih 13 je oslobođeno, saznaje beogradski "Blic" pozivajući se na izvore u beogradskom Prekršajnom sudu. 

Suđenje pripadnicima Torcide, koji su opljačkali i prešarali benzinsku postaju pored Beograda, završilo je u petak kasno navečer.

Za tih 13 navijača koji su oslobođeni pokazalo se da nema dokaza da su sudjelovali u pljački benzinske postaje Mol u Vrčinu.

Trojica su kažnjena novčano s po 20.000 dinara (oko 1200 kuna)  zbog nošenja palica i baklji. Policija je identificirala i huligana koji je u četvrtak oko 3.30 na benzinskoj crpki u Vrčiću napisao slovo U, a navijači su ukrali i robu u vrijednosti od 200.000 dinara (oko 12 tisuća kuna).

Zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost Dražen Vitez rekao je u subotu da srbijanska policija nije od hrvatske policije tražila podatke o pripadnicima Torcide koje se tereti da su se nasilno ponašali na benzinskoj postaji u beogradskom prigradskom naselju Vrčin dok su preko Srbije putovali u Sofiju gdje je Hajduk igrao s bugarskom Slavijom.

Naši partneri pišu
Message