Sport

Komentari 1

Oduševio u debiju za 'kauboje', Poljaci će ga platiti 100.000 €

Oduševio u debiju za 'kauboje', Poljaci će ga platiti 100.000 €

Još prošle godine Wisla je željela Lučina, ali nije ga mogla platiti. Sad je, pak, našla novac da ga uzme Ademaru. Mladi Riječanin pridružit će se Mihiću i Šušnji, ne i Stevanoviću koji završava karijeru

Dobre igre u reprezentaciji, za koju je nedavno debitirao u EHF Europskom kupu, još su malo preporučile Tina Lučina (21). Čak toliko da će ga Ademar Leon teško zadržati iako u ugovoru ima još jednu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za mladog je Riječanina, koji je ostavio odličan dojam sa Slovačkom te Mađarskom, jako zagrizla poljska Wisla koja ne želi čekati još godinu dana kako bi ga dovela bez odštete, što je običaj na rukometnom tržištu, već to želi napraviti odmah. To će, jasno, onda morati i platiti, a cijena je 100.000 eura.

Na toliko su se, piše španjolska La Nueva Cronica, Poljaci našli sa Španjolcima koji su prošle godine odbili Wislinu ponudu za Lučina koji će, dakle, vrlo izvjesno preseliti u Plock gdje je već mala hrvatska kolonija koju čine Lovro Mihić, Leon Šušnja i Ivan Stevanović koji bi uskoro trebao okončati karijeru.

Lučin je u Ademar preselio iz Zameta u ljeto 2019. godine, a uz nesretnu epizodu u PPD Zagrebu igrao je i za Kozalu. Wisla, koja je proteklog vikenda igrala na završnici Europske lige, nova je stepenica prema gore.

Najčitaniji članci