Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ogi: Uđu li Belgijci Dinamu u mašinu, jao si ga njima...

Ogi: Uđu li Belgijci Dinamu u mašinu, jao si ga njima...
1

Ognjen Vukojević krenuo je u Ligi prvaka slavljem protiv Rubin Kazana. Večeras će od 19 sati pred televizijom navijati za Dinamo protiv Anderlechta

VIDEO

Dinamo je tri puta igrao Ligu Uefe, pobijedio samo dvaput.
- Još me boli kad se sjetim Basela i stative koju sam pogodio u sudačkoj nadoknadi. Da smo pobijedili tu utakmicu, siguran sam da bi išli dalje. Upravo zato je jako bitna prva Dinamova utakmica protiv Anderlechta. Pobjeda vodi pred vrata raja - kaže hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević.
Točno u 19 sati sjest će pred televizor i navijati za Dinamo.
- Može se s Anderlechtom igrati, sve ovisi o Dinamu. Ako uđu Dinamu u mašinu, jao si ga njima. Vjerujem u 'modre' - kaže Ogi.
Njegov Dinamo Kijev pobijedio je u Ligi prvaka Rubin 3-1, a nakon deset godina u Kijev se vratio Andrij Ševčenko.
- Čudo od čovjeka. Ručamo zajedno, često se družimo. S velikim oduševljenjem priča o Bobanu i Šimiću, s kojima je igrao u Milanu - kaže Vukojević. U Ukrajini se često priča o SP-u i presudnoj utakmici protiv Engleske u Kijevu.
- To je glavna priča. Pričam s njima o toj utakmici i ne vidim baš nekakav preveliki optimizam. Gazda Dinama Surkis rekao mi je da misli da su oni svoju šansu za odlazak u Južnu Afriku propustili u Minsku protiv Bjelorusije. Teško se vaditi na Englezima. Osobno mislim da nema šanse da Englezi izgube od Ukrajine. Vidjet ćete, ići ćemo mi u dodatne kvalifikacije. A tamo ne bih htio samo Francuze, sve ostalo nam odgovara - kaže Vukojević.
Kijevski Dinamo sljedeće dvije utakmice u Ligi prvaka igra protiv Barcelone i Intera. Na Camp Nou protiv Ogija će igrati vjerojatno pet, šest najboljih svjetskih igrača. Messi, Zlatan, Henry, Iniesta, Xavi... Nevjerojatna je to momčad.
- To je velika stvar, svaki igrač o tome sanja. Mi dolazimo tamo rasterećeni, probati odigrati što bolje, pa što Bog da.
Prije deset godina Dinamo Kijev pobijedio je Barcu u gostima 4-0, a tri gola zabio je Andrij Ševčenko.
- Baš sam pričao sa Ševčenkom o toj utakmici. Ne sjećam se da je netko zabio Barci četiri komada na njihovom terenu. Baš kad ćemo igrati tu utakmicu Ševčenku će biti rođendan. E, kad bi mu mi još poklonili pobjedu - kroz smijeh priča Vukojević.
Najbolji je Eduardov prijatelj i teško je proživljavao te silne napade na Arsenalova napadača. Prvo kazna, pa pomilovanje...
- Pravda je na kraju pobijedila. Da je ostala kazna ne bi imao pravo igrati protiv Standarda, ne bi zabio ni taj gol... - završio je Ognjen Vukojević, motor Hrvatske i Dinama. Igrač na kojeg se svaki trener može osloniti. A Ogi će to znati vratiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući